Expo Shop

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
228

Voteaza & Distribuie

Descriere

Descopera solutii complete pentru viitorul in retail, la Expo Shop 2019


Expo Shop – singurul eveniment din Romania si din sud-estul Europei dedicat industriei de retail - revine cu o noua editie de amploare. Intre 9 si 11 octombrie, cei mai renumiti producatori si distributori internationali de solutii complete pentru retail si-au dat intalnire in pavilionul C1 de la Romexpo sa prezinte tehnologii si echipamente de ultima ora.
Expozitie B2B unica, organizata de Euroexpo şi Romexpo in parteneriat cu revista retailFMCG.ro si Camera de Comert si Industrie, Expo Shop este locul in care puteti experimenta LIVE cele mai noi tendinte din retail si ocazia ideala pentru stabilirea a noi parteneriate de afaceri.
Doar la EXPO SHOP 2019, veţi putea descoperi si testa, intr-un singur loc: mobilier de magazine şi sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere si comunicare vizuala, echipamente fiscale, sisteme de cantarire, masura si control, sisteme de etichetare si marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software si tehnologii de retail, echipamente si servicii de curatenie, solutii de marketing experiential, echipamente pentru cash management, precum si echipamente pentru self-service si self-checkout.
In cadrul EXPO SHOP 2019 se desfasoara si doua evenimente interactive care va vor pune la curent cu cele mai noi tendinte din retail: Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail SolutionssiConferinta Francize la Raft. Ambele evenimente vor avea drept speakerimanageri de top din companii renumite la nivel internaţional.
In plus, pe parcursul celor trei zile de expozitie, aveti oportunitatea sa pasiti in Magazinul Viitorului. Intr-o zona special amenajata, cu o suprafata de 100 de metri patrati, denumita sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii si servicii de ultima ora din industria de retail.

Pentru acces rapid la Expo Shop 2019, va invitam sa va preinregistrati pe site-ul oficial al expozitiei, www.expo-shop.ro.

Save the date:
9 – 11 Octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

Program vizitare:
9 – 10 Octombrie, de la 10.00 la 18.00
11 Octombrie, de la 10.00 la 16.00