Expo Antichitati Timisoara

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
241

Voteaza & Distribuie

Descriere

EXPO TIMIŞOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că evenimentele noastre de început ale anului 2020 continuă cu Târgul de Antichităţi și handmade EDIŢIA 172, care va avea loc în perioada 31 ianuarie - 02 februarie la Iulius din Timisoara, parter.

O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS - la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fieevenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării vor participa cca. 33 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Blănuri, Piele și Articole de sezon- ediția 12, în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.
Vă rugăm să consultaţi site-ul nostru: www.expotimisoara.ro pagina calendar expoziţional 2020 şi ne puteţi scrie pe expotimisoara@gmail.com.

Vă mulţumim pentru interesul acordat.
Organizatorii,