Evenimente de week-end la IuliusMall Timisoara

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
148

Voteaza & Distribuie

DescriereDaca in fiecare zi te racoresti la IuliusMall Timisoara cu oferte atragatoare si reduceri tentante, week-end-ul devine si mai interesant. In urmatoarele saptamani din luna august, in fiecare vineri si sambata, IuliusMall pregateste numeroase surprize clientilor sai.
Astfel, vineri, 14 august 2009, de la ora 19.00, la terasele din Curtea de Onoare te delectezi cu hituri interpretate live de tineri artisti talentati din Timisoara in cadrul evenimentului Only Live Music. Sambata, 15 august 2009, intre orele 19.00-21.00 tot in Curtea de Onoare, la Saturday Night Fever te asteptam cu dansatoare la o sesiune de Clubbing Dance.
Global Village este eveniment organizat de AIESEC, ce se va desfasura sambata, 15 august, la IuliusMall Timisoara in zona Sarra Blu si face parte din cea de-a IV editie a proiectului Scoala de Vara pentru Elevi IT’S YOUR CHOICE. Trainerii din Rusia, Slovacia, Cehia, Letonia, Polonia si Hong Kong isi vor prezenta tarile din care provin: vor expune mancare traditionala si vor organiza diferite activitati culturale specifice nationalitatii lor. Scopul evenimentului este cultivarea sensibilitatii interculturale a participantilor. Printre participanti se vor regasi atat liceenii ce fac parte din proiect cat si membrii AIESEC din strainatate si din Timisoara.