ERB N DUB & MC Navigator

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
213

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri / Friday 26 Februarie


ERB N DUB & MC NAVIGATOR

Fabrica Club, Bucharest

26.02.2010

Acces: 20ron / Start:22:00


Vineri, 26 Februarie 2010, ne reintalnim dupa o scurta absenta in Fabrica Club din Bucuresti pentru un eveniment de Drum&Bass (Police).Pentru asta i-am invitat alaturi intr-un line up deosebit pe ERB N DUB & MC NAVIGATOR (Bad Monkey Records, UK) si Konspirator & Acid Trip (H.M.S.U., BG). Adica o seara de savori distincte mixate intr-un cocktail de jump up, funky, ragga drum&bass stylee strictly dancefloor.


Suport romanesc by Dropdread (DNB Police); proiectii by Mister X (X Sounds).


Petrecerea va incepe la orele 22 pe ritmuri old school/nu school junglish cu Acid Trip, ritmuri completate treptat cu grave oscilatii benefice ringului de catre Konspirator, pentru ca graficul sa explodeze odata cu headlinerii serii: ERB N DUB & MC NAVIGATOR. Personal voi cauta sa mentin un playlist pentru dancefloor diversificand si cu ceva neuro/tech/dark si dubstep spre sfarsit.


ERB_N_DUB-&-MC_NAVIGATOR


MC NAVIGATOR

[Bad Monkey Records / LONDON, UK]

www.myspace.com/mcnavigatorBIO:


MC NAVIGATOR este o legenda a muzicii jungle-drum&bass.Lansarea sa pe scena britanica la inceputul anilor ‘90 se confunda cu aparitia spectaculoasa a acestor genuri muzicale.


Timbrul sau vocal inconfundabil transforma orice piesa intr-un hit si orice eveniment live intr-un moment de neuitat.


In cariera lui Navigator se disting cateva coordonate esentiale: rezidenta zi si noapte la Kool FM; colaborarea de lunga durata cu trupa FREESTYLERS , alaturi de care a inregistrat 2 albume de mare succes si nenumarate turnee mondiale; inregistrarea piesei MORE FIRE alaturi de Bad Company Uk si Rawhill Kru, considerata un imn al muzicii drum&bass.


Anul 2009 il gaseste in plina actiune, refacand piese alaturi de Freestylers si colaborand pe scena si in studio cu artisti de pe intreg mapamondul.


Colaboreaza cu ERB N DUB, alaturi de care a lansat piesa si videoclipul "FIRE BUN" , acestea urmand a fi promovate si in Romania prin aparitii live!ERB N DUB

[Bad Monkey Records / LONDON, UK]

www.myspace.com/erbndubBIO:


DJ, producer, tobosar, profesor de muzica, ERB N DUB este unul din cele mai interesante produse ala scenei drum&bass londoneze.Studioul sau , The Dubzone este un generator prolific de muzica de calitate, productiile proprii sau colaborarile cu nume importante ale scenei fiind apreciate pe plan mondial.Coordonatele dj-seturilor sale sunt dinamismul, mixajul rapid, diversitatea in drum&bass si dubstep, scratchurile, acestea garantand o experienta unica, apreciata de publicul din intreaga Europa si nu numai!KONSPIRATOR

[HMSU / Sofia , BULGARIA]

www.myspace.com/konspiratorBIO:


Konspirator este unul din cei mai importanti dj de drum&bass ai Bulgariei. De asemnea este fondatorul organizatiei HMSU una din cele mai importante de profil din Europa. Activitatea sa de peste 10 ani pe scena se traduce in prestatii spectaculoase, condimentate cu basi duri si voci ragga, care aprind orice ring de dans.Consecventa sa l-a dus in 2009 pana in Marea Britanie unde a fost invitat sa mixeze la una din lansarile albumului Subfocus!ACIDTRIP

[HMSU / Sofia , BULGARIA]

www.myspace.com/acdtrpBIO:

Alaturi de Konspirator, ACIDTRIP este membru fondator al HMSU si dj cu o experienta de peste 10 ani.Seturile sale sunt orientate catre piese energice, cu influente reggae-jungle , transmitand energii pozitive si dragostea artistului pentru acest gen muzical.DROPDREAD

(DNB Police, Dubstep Police)

www.dropdread.blogspot.comBIO:


Sunt Silvia M. aka Dropdread since 2004 – dj, promoter, apoi organizator.


Ma ocup de: DNB Police, Dubstep Police & Dropdread.Blogspot.com (soon Dropdread.ro e-zine).


Am mixat(in tara) alaturi de oaspetii invitati in cadrul evenimentelor proprii(Dropdread Presents), nume precum Hype & MC Daddy Earl, Noisia, Mary Anne Hobbs, Joker & MC Nomad, Hazard, Bailey, Jakes, MC Coppa, TC, BSE, Audio, Raiden, The Sect, SPL, The Panacea, CV, Limewax, Robyn Chaos, Dylan, Donny, Counterstrike, Spookane, D Kay, Dj Clipz, Cooh, Ogonek, Vengeanze, Dub Elements, Vital Elements, Dj Psychofreud si multi altii.