El Negro

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
152

Voteaza & Distribuie

Descriere

El Negro – singurii jurnalisti romani acreditati la Summerjam Koln 2010

Implicati intr-un nou proiect extrem de important – REPUBLIKA VERDE (primul "reggae radiostation din Romania), membrii trupei El Negro au devenit… jurnalisti in toata regula.

Nu, nu e nicio gluma, mai ales ca Bogdan and Co. si-au luat foarte in serios acest rol, fiind realizatori ai emisiunii radio cu acelasi nume (Republika Verde), difuzata pe Radio3Net, emisiune ce beneficiaza de o audienta din ce in ce mai mare in fiecare saptamana..

Pornit ca o platforma de sustinere a muzicii necomerciale, REPUBLIKA VERDE promoveaza concepte degajate, nealterate de sabloane si vugaritate, ceea ce a facut ca dupa 4 luni de la debutul emisiunii, El Negro sa fie acreditati la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume Summerjam , care a avut loc week-endul trecut la Koln, fiind de altfel singurul organism romanesc media acreditat la acest festival.

Dupa transmisii din cele mai nonconformiste locuri din Romania, EL NEGRO au dus REPUBLIKA VERDE intr-un itinerariu inedit prin Belgia, Olanda si in final Germania la SUMMERJAM editia aniversara cu nr 25, impresiile cu care au venit de la festival au constituit un subiect spumos in cadrul emisiunii realizate la intoarcerea in tara.

"Cei mai importanti artisti reggae ai momentului au fost prezenti cu show-uri geniale, artistii trecuti la mijlocul afisului au impresionat la fel de mult ca headlinerii, after party-urile, dancehall arena si peste 30.000 oameni in 3 zile au fost parte din toata intamplarea SUMMERJAM 2010. Am avut interventii dintr-un cofeeshop din Olanda, din aeroportul din Belgia , Germania si binenteles Summerjam 2010. Am adus acasa imagini si energia unui loc in care parca s-a adunat toata pacea din lume mentioneaza vocea El Negro – Bogdan Negroiu.

"Vom incerca sa ne ridicam si noi la acest nivel in cadrul One Day Reggae Fest – primul eveniment organizat de REPUBLIKA VERDE, un festival maraton ce va avea loc pe 24 iulie la club Fabrica si care va gazdui, timp de 12 de ore, prestatii live pline de energie pozitiva a nu mai putin de 12 artisti. Tot aici vom lansa si cel mai nou clip EL NEGRO – <Be what you want to be-", a mai adaugat artistul.