Dumnezeul de a doua zi - ora 19

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
442

Voteaza & Distribuie

Descriere

Claudiu Bleont revine la Timisoara intr-un spectacol… „nemaivazut"
Indragitul actor Claudiu Bleont revine la Timisoara, in una din cele mai recente productii ale Teatrului de Comedie. Spectacolul „Dumnezeul de a doua zi" de Cornel Mimi Branescu, in regia lui Marcel Top, va avea o reprezentatie in sala Colegiului National de Arta „Ion Vidu" luni, 24 martie, de la ora 19.


2 VORBE DESPRE SPECTACOL


Primul proiect din 2008 al Agentiei GoArt il prezinta pe Claudiu Bleont alaturi de Delia Seceleanu intr-un spectacol despre doi oameni care „se biciuie, razand de ei insisi si de cei care le provoaca durerea si nenorocirea"; un spectacol despre mizeria convietuirii, cu credinta nealterata in Dumnezeul de a doua zi care-i salveaza pe alcoolici si ratati.


DESPRE AUTORI


Regizorul Marcel Top a castigat premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala "Comedia tine la tineri" (2006), pentru spectacolul "Edmond" de David Mamet, Premiul Yorick la Festupic din Franta (2002), si Premiul pentru cea mai buna regie, pentru spectacolul "Jocul vietii si al mortii in desertul de cenusa" de H. Lovinescu, la Festivalul International de Teatru Piatra-Neamt (1998).


Cornel Mimi Branescu a "debutat" in dramaturgie cu "Dumnezeul de a doua zi" pentru care a castigat premiul I la Concursul de Comedie Romaneasca, in 2006.


BILETE


Biletele au fost puse in vanzare la agentia Teatrului National Timisoara, la preturi de 50 si 35 de lei. Programul agentiei este zilnic, intre orele 10-13 si 17-19. Informatii si rezervari se pot face la numerele de telefon 201117 si 0722 800 544.