Doua echipe formate din 20 de persoane cu dizabilitati intelectuale lucreaza la sediul fabricii Nestle din Timisoara

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
419

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ca urmare a contextului legislativ favorabil si a experientelor pozitive din trecut, compania multinationala Nestle a incheiat un parteneriat cu Fundatia „Pentru Voi” prin care doua echipe mobile, formate din 20 de persoane cu dizabilitati intelectuale lucreaza la sediul fabricii Nestle din Timisoara.

Este pentru prima data in Romania cand se introduce echipa mobila ca forma de angajare in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale. Ei sunt angajati cu contract de munca si desfasoara operatii de ambalare sub indrumarea a 2 educatori specializati. În doar o luna de la initierea acestei colaborari, rezultatele lor sunt exceptionale!” a declarat Laila Onu, dierctor executiv

Va invitam sa participati luni 22 octombrie de la ora 11,00 la vizita organizata in cadrul fabricii Nestle care va avea ca scop prezentarea parteneriatului unic initiat intre o companie multinationala si o organizatie nonguvernamentala pentru persoane cu dizabilitati intelectuale. Veti avea ocazia de a-i surprinde pe proaspetii angajati intr-o zi obisnuita de lucru, de a discuta cu ei cum se simt in noua postura de angajati si nu de asistati.
Vor vor fi alaturi domnul Edward Smith, dierctorul companiei Nestle Romania, Laila Onu, director al Fundatiei Pentru Voi si Jonathan Rolbin, voluntar Pece Corps, cel care a mediat initierea acestui parteneriat.

Programul actiunii va cuprinde:

  • Cuvant de bun venit, Edward Smith, director Nestle
  • Scurta prezentare a companiei Nestle, Edward Smith, director Nestle
  • Prezentarea parteneriatului incheiat intre Fundatia Pentru Voi si Nestle, Laila Onu, director Fundatia Pentru Voi si Jonathan Rolbin, voluntar Peace Corps
  • Scurt tur al fabricii, Edward Smith, director Nestle
  • Discutii cu membrii echipei mobile, cu echipa Nestle si cu reprezentantii Fundatiei Pentru Voi .
Vizita va dura aproximativ o ora. Fundatia Pentru Voi va asigura transportul din parcarea Catedralei la sediul companiei Nestle, de pe strada Wilhelm Tell nr. 1, incepand cu ora 10.20. Va rugam sa ne confirmati daca aveti nevoie de transport pana cel tarziu vineri, 19 octombrie.