DJ QU, PETRE INSPIRESCU si ALEXANDRA @ La Mania Mamaia

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
107

Voteaza & Distribuie

Descriere

DJ QU, PETRE INSPIRESCU si ALEXANDRA

@ La Mania Mamaia

Sambata 17 iulie, clubul La Mania cu voi in el, va avea parte de o serata muzicala foarte intensa cu trei invitati: DJ Qu, Petre Inspirescu si Alexandra.

DJ Qu revine in Mania dupa ce a facut un set excelent pe 1 mai atat in club, cat si la after pe plaja. Pe numele sau adevarat Ramon Lisandro Quezada, artistul american originar din New Jersey a evoluat muzical intr-un ritm exponential. Qu este fondatorul faimoaselor petreceri Dance Music Conference care au loc lunar in New York. Talentul, gustul muzical impecabil si technica fara cusur l-au calauzit sub umbrela entuziasta a echipei Underground Quality, label condus de Jus-Ed. Au readus in scena globala sound-ul New York-New Jersey house, hipnotic si fin. Intre timp, Qu si-a deschis propria casa de productie muzicala numita Strenght Music. Artistul american mixeaza sub o calma aparenta muzici deep ce se complica dramatic si elegant.

P-ul din RPR, adica Petre Inspirescu, intr-o forma excelenta nascuta din maxima inspiratie completeaza perfect seara condusa de Qu, dupa ce s-au intalnit pe aceeasi scena la festivalul Unsound din New York, in februarie 2010.

Alexandra deschide petrecerea.

Petrecerea incepe la ora 1 am. Intrarea – 20 lei

Info & Rezervari 0732.122.002