Dj Almud la Turabo Society Club

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
238

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dj Almud, rezident Ministry of Sound Romania, isi face aparitia si pe scena clubbingului Turabo Society Club, vineri 3 iulie!!

Almud si-a facut aparitia pe scena clubbingului romanesc in 2003, iar in 2005 a fost desemnat resident Ministry of Sound Romania, unde a reusit mai bine de doi ani sa fie amprenta party-urilor cu acelasi nume si sa scoata pe piata patru complilatii MoS.Stilul abordat de Almud in club poate fi catalogat drept tech-house, insa niciodata nu s-a considerat un DJ limitat pe un singur gen musical.In tot acest timp, in afara de "cariera" de DJ, Almud a ales sa lucreze cu cativa artisti romani,
impunadu-se pe piata romaneasca si ca producator musical. Crush si Alexandra Ungureanu, Akcent sau Impact sunt cateva dintre trupele care au colaborat cu Almud.


In present, Almud lucreaza ca producator la unul dintre cele mai apreciate radiouri din Romania – Kiss Fm si se afla in spatele celui mai nou si indraznet proiect muzical
iesit pe piata – Stereosonic.

Pe frecventa Kiss Fm, il poti asculta in fiecare vineri, incepand cu ora 23:00, alaturi de Konstantin, la Kiss Fm Club Mix.

Pentru alte detalii: www.turabo.ro

Parteneri:
KissFM & KissTV, Sapte Seri,Bucuresteni.ro, Monden.info
Comunicate de Presa.ro, Pubbing.ro, MY BAND,
Port.ro, Muzicabuna.ro, Divercitycafe.ro,
Muzica9.ro, Diseara.ro, cinemall.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turabo Society Club
Adresa: zona Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30
club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -