Dezvoltare locala prin servicii transfrontaliere de formare si informare

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
385

Voteaza & Distribuie

Descriere


STAGIU DE PREGATIRE SI SERVICII IT GRATUITE

PENTRU ONG-URI SI INSTITUTII PUBLICE


Fundatia Rubin anunta inceperea stagiului de pregatire din cadrul proiectului „Dezvoltare locala prin servicii transfrontaliere de formare si informare", realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Phare CBC Romania-Serbia 2004-2006 si implementat in parteneriat cu Primaria Kikinda (Serbia).

Acest stagiu de pregatire institutionala integrativa se concretizeaza printr-un schimb de experienta in institutii si organizatii participante la proiect din tara vecina, oferind posibilitatea intelegerii mecanismului lor de functionare. Programul se va desfasura in institutii si ONG-uri care sunt active in domeniul cooperarii transfrontaliere. Stagiul, la care vor participa 10 reprezentanti romani in Serbia si 10 reprezentanti sarbi in Romania, se va desfasura in perioada 19 - 22 mai.

O alta componenta a proiectului este cea de informare prin care fundatia va oferi servicii IT gratuite: dezvoltarea unui portal specializat cu oportunitati de colaborare transfrontaliera la diferite nivele (economic, politic, social, cultural etc) si a unui buletin informativ lunar difuzat prin email, gazduire web gratuita si grupuri de discutii.

Participarea la toate componentele proiectului este gratuita. Toate costurile de transport, acomodare, traininguri si servicii IT vor fi acoperite de Fundatia Rubin.