Descopera Muzeul de Arta, editia a 2-a

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Descriere

Liceul Teoretic "William Shakespeare" din Timisoara, prin Clubul IMPACT Shakespeare, alaturi de Muzeul de Arta va invita sa luati parte la activitatile educativ - culturale din perioada 1-3 iunie 2011, intre orele 11- 14.30, in incinta muzeului.


Proiectul isi propune promovarea artei plastice si arhitecturale, ca zestre locala timisoreana. Beneficiarii directi sunt elevi din unitatile de invatamant timisene, dar activitatile sunt deschise atat cadrelor didactice cat si parintilor.


Personaje din tablouri sau doamne si domni imbracati in haine de epoca vor invita pe rand grupuri de copii in Holul de Onoare, prezentandu-le reguli de conduita in Muzeu, istoria culturala a Muzeului si a Palatului Baroc.


In cadrul expozitiei "Corneliu Baba" si a Galeriei de Arta Europeana vor fi indrumati de doi "ghizi", membri ai Clubului IMPACT Shakespeare, in cautarea personajelor intalnite in Holul de Onoare si a tainelor din arta.


Doritorii vor putea sa-si exprime bucuria descoperirii artei si a muzeului lasandu-si impresiile pe o foaie in stil artistic, literar sau plastic; cele mai deosebite lucrari fiind premiate.


Pe langa experienta castigata, fiecare participant va pleca acasa cu un semn de carte sau un autocolant cu insemnele Muzeului, insotite de invitatia de a continua si in alta zi minunata calatorie prin lumea artei!