Deschiderea unui nou club - Youtopia

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 22, amatorii de clubbing vor avea parte de deschiderea unui nou club in Timisoara, numit Youtopia, situat pe strada Pestalozzi nr. 22. O serie de noutati ii asteapta pe amatorii de distractie din Timisoara si nu numai, clubul fiind dealtfel primul din tara care beneficieaza de o colectie de viniluri, expusa pe unul din peretii acestuia.

Colectia de discuri acumulata de-a lungul vremii de catre DJ Land, rezidentul principal al locatiei include o serie de viniluri de colectie, cateva dintre ele avand dealtfel si autografe de la DJ celebri. Locatia dispune de doua sali, main-room-ul avand o capacitate de 800 de persoane iar zona VIP de circa 100 de persoane. Sunetul noului club va fi unul de exceptie, Dynacord Alfa (acesta fiind dealtfel al zecelea club din Europa „echipat“ cu aceasta solutie sonora, dupa spusele managerilor acestuia) si lumini Clay Paky. In cadrul petrecerilor care vor avea loc in fiecare marti, joi, vineri si sambata, muzica se va incadra in clubbing si oldies.

Petrecerea de deschidere va fi realizata in colaborare cu MTV Romania, iar la deschidere atmosfera va fi intretinuta de DJ Land si Tony D in main-room si Deejay Dee in VIP Room si de animatoarele de la All Promotions.