Deepcentral

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
163

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 3 aprilie.
Incepe-ti weekendul printr-o super petrecere marca Turabo Society Club! Cei mai tari dansatori ti-au pregatit cele mai bune miscari ale lor, pentru o seara dedicata distractiei in stilul celor mai mari party-uri din IBIZA: Ibiza Style Dancers Night!

Atmosfera este completata de un show 100% live sustinut de Deepcentral. Dupa o perioada indelungata in care ambii membrii ai trupei, George si Doru, au fost implicati in alte proiecte muzicale, a luat nastere una dintre cele mai bune trupe dance din Romania!
Impreuna cu Universal Music, cei doi au lansat primul lor single, "Cry it away", care a intrat in rotatie la posturile de radio si in top 100 Nielsen inca din prima saptamana de difuzare ca fiind piesa cu cea mai mare urcare in top!

Acum nu mai ai nici o indoiala in legatura cu ce o sa faci vineri, 3 aprilie. Ne vedem in Turabo Society Club!Pentru alte detalii: www.turabo.ro

Parteneri:
KissFM & KissTV, Sapte Seri, Comunicate de Presa.ro, Pubbing.ro, MY BAND, Bucuresteni.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, Divercitycafe.ro, Freestyle, Muzica9.ro, Diseara.ro, afterPARTY.ro, 25h.ro, cinemall.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turabo Society Club
Adresa: zona Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30 club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

booking, planning & comunication
made by rePublik agency
office@republik.ro