DARKWAVE.RO, primul festival de muzica si arte alternative din Romania!

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Descriere

ELECTRIZANT!

DARKWAVE.RO, primul festival de muzica si arte alternative din Romania!

(12 NOIEMBRIE 2010, KULTURHAUS)


O NOAPTE DE NEUITAT CU 4 TRUPE SOC, DJ, EXPOZITII DE ARTA, CONCURSURI CU PREMII


Darkwave Kulturhaus


VIVA MUSIC este primul promoter care va ofera un festival complex, de proportii impresionante: patru trupe, dj, atmosfera, arta, expozitii, concursuri cu premii, toate intr-un singur club impecabil amenajat: KULTURHAUS! Dupa concertele MELOTRON, DAS ICH, IN STRICT CONFIDENCE, DIARY OF DREAMS si COVENANT, VIVA MUSIC va ofera un festival original si unic in Romania!Festivalul DARKWAVE.RO (12 noiembrie 2010, KULTURHAUS, fostul club Twice) continua traditia inceputa de VIVA MUSIC in februarie 2009 cu FIRST ROMANIAN DARKFEST. VIVA MUSIC promoveaza numai muzica electro.dark.industrial.Goth.synth de calitate in Romania.


Slave Republic


Patru trupe care dicteaza tendintele pentru scena electro/goth (SLAVE REPUBLIC, PAINBASTARD, DESTROID si FRANK THE BAPTIST) vor inflacara KULTURHAUS pana in zori! De la synthpop la industrial dur, trecand prin deathrock si electro, cele patru trupe vor sparge granitele conventionalului si vor da o lectie mainstream-ului. Formatiile vor evolua in paralel cu DJ romani si straini care vor incinge ringul de dans in alta sala a KULTURHAUS. Tot in cadrul DARKWAVE.RO, pregatim pentru iubitorii de arta expozitii tematice si intalniri cu artisti reprezentativi.


Painbastard


Destroid


Frank the baptist


Va garantam patru stiluri muzicale diferite, patru prezente scenice originale si patru experiente artistice unice care va vor stimula toate simturile. Asteptati-va sa dansati pe muzica mixata de cei mai versati si energici DJ! Pregatiti-va pentru expozitiile unor tineri artisti talentati si non-conformisti care va vor sensibiliza prin arta lor originala.Biletele costa 70 Ron si se pot cumpara online, incepand cu 6 septembrie, pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.