Cursuri de limba engleza, germana, italiana, spaniola

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
954

Voteaza & Distribuie

Descriere

INTERNATIONAL HOUSE, membru al trustului educational INTERNATIONAL HOUSE World Organisation cu sediul la Londra, deschide incepand cu 12 ianuarie 2009 o noua serie de cursuri de limbi straine (engleza, germana, italiana, spaniola).

Oferta cuprinde cursuri de nivel, care permit absolvirea unui nivel de studiu, cursuri de conversatie, unde participantii vor avea posibilitatea sa-si imbunatateasca fluenta si cursuri de consolidare care ofera posibilitatea de a recapitula intr-un mod interactiv si dinamic structurile de gramatica, vocabular si fonetica, cursurile de pregatire FCE, CAE și CPE in vederea sustinerii examenelor Consiliului Britanic - sesiunea iunie, care urmaresc stapanirea de catre candidati a tehnicilor de examen specifice.

Certificatele eliberate la absolvirea unui curs sunt inregistrate sub antetul organizatiei mondiale International House si sunt recunoscute peste hotare, ele avand precizata si corespondenta cu nivelurile Comisiei Europene conform Cadrului European Comun de Referinta.

Se acorda reduceri de 10% pentru elevi/studenti, membrii aceleasi familii, pentru someri disponibilizate sau la continuarea unui curs.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0256 49 05 93, pe site-ul www.ihtm.ro sau la sediul INTERNATIONAL HOUSE din Bd. C.D.Loga nr.11. Program inscrieri: luni-vineri 10-19, sambata 10-13.