Cursuri de engleza, spaniola, franceza, italiana, olandeza, germana, chineza

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
1539

Voteaza & Distribuie

Descriere

Crursuri noi la Babel Center

Din 5 noiembrie Babel Center deschide o noua serie de cursuri pentru limbile engleza, germana, italiana, spaniola si franceza.

Cursurile Babel sunt axate pe dezvoltarea pas cu pas a capacitații cursantului de a comunica in limba straina, urmarindu-se o combinație echilibrata intre cele patru abilitați: vorbit, scris, ascultat și citit.

Tot din aceasta perioada debuteaza și tradiționalele cursuri de Business English destinate persoanelor ce au nevoie de limba engleza in viața profesionala pentru intalniri, corespondența, prezentari, negocieri sau discuții informale cu parteneri straini. In acceași idee, a susținerii performanței in comunicare a diferitelor categorii profesionale, Babel Center propune cursurile de Financial English și Legal English, cursuri axate pe dezvoltarea limbajului specializat și intergrarea lui in competențele de comunicare ale cursantului.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel 244400, office@babelcenter.ro, sau www.babelcenter.ro. Inscrierile au loc pana in 4 noiembrie la sediul Babel Center, Spl. Tudor Vladimirescu nr.9 (vis -a -vis de restaurantul Flora)

Perioada cursurilor:
- 5 noiembrie-16 ianuarie
Inscrieri:
- pana in 4 noiembrie