Cursuri de Chitara pe Cheile Ramet

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Descriere

INSCRIERI LA WORKSHOPUL DE CHITARA

„FA-TI CHITARA SA VORBEASCA!"

ATELIER PREMERGATOR ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2012


In cadrul proiectului cultural Acustic Live Music Camp, anuntam inceperea inscrierilor la workshopul de chitara cu tema „Fa-ti chitara sa vorbeasca!".

Perioada in care se va desfasura acest atelier este 16-19 februarie 2012, la Pensiunea Ramet (www.pensiunearamet.ro), judetul Alba si se adreseaza iubitorilor de chitara, indiferent de nivelul pe care-l au. Varsta minima pentru inscriere este 14 ani.Cursurile sunt structurate pe: nivel incepator - mediu - avansat si acopera majoritatea tipurilor de chitara: chitara electrica, chitara acustica corzi de metal, chitara acustica corzi de nailon. Dintre stilurile de chitara care se vor aborda, enumeram urmatoarele: flamenco, chitara clasica, folk, chitara electrica, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.Timp de patru zile, Silvan Stancel, Andrei Rosulescu si Iarina Copuzaru vor sustine cursuri de chitara electrica, clasica, folk, flamenco si, mai presus de toate, de oratorie muzicala – de la formulari conventionale transpuse in cateva note pana la discursuri complexe ce iau forma unor partituri de jazz si de hazz.

Marile subiecte ale acestui workshop sunt: alfabetul sonor pentru cei mici, gramatica si coerenta unei melodii, tacerea in muzica, vocea interioara si creativitatea.

Cursurile se vor tine in fiecare zi dupa un program bine definit. Toti profesorii-artisti invitati la aceasta editie au experienta scenica si didactica. La atelier vor fi prezenti urmatorii: Andrei ROSULESCU, Iarina COPUZARU, Silvan STANCEL.

In cadrul evenimentului va avea loc si un concurs al carui premiu este un loc gratuit in Tabara de Chitara Acustic Live Music Camp 2012 de la Ramet - loc sponsorizat de catre Pensiunea Rimet care devine astfel un promotor al actiunilor cultarale de acest gen. De asemenea, Vio tubeamp, prin persoana domnului Viorel Fartat, devine sponsor oficial, oferind un amplificator cu lampi, hand made, pentru chitara electrica.Pentru detalii si inscrieri, accesati site-ul www.tabarachitara.ro