Cursul Manager de Proiect

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
659

Voteaza & Distribuie

Descriere

MANAGER DE PROIECT

Pachetul 2

Managementul de proiecte in atragerea si administrarea eficienta a finantarilor

A.P.F.R Timisoara, in parteneriat cu D.K.M. Training desfasoara in cadrul pachetului de servicii Traininguri de Formare, cursul de MANAGER DE PROIECT - o specializare necesara pentru toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza si implementa proiecte la nivel ocupational sau doresc sa lucreze in acest domeniu.

Pachetul de training oferit acorda participantilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de scriere a unei cereri de finantare, avand in vedere toate elementele unui proiect: problema, scop, obiective, activitati, buget, evaluare, titlu, dar si oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de gestionare, planificare si organizare a resurselor alocate in cadrul proiectului pentru indeplinirea obiectivelor asumate.

Cu o vasta experienta in domeniul formarii profesionale, asiguram dezvoltarea competentelor participantilor nostri intr-un climat dinamic, profesionist si interactiv. Metodele si instrumentele de lucru incurajeaza implicarea cursantilor nostri pe toata perioada de desfasurare a trainingului.

Certificatul de Absolvire este acreditat de autoritatile nationale:

- C.N.F.P.A. – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor;

- Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului;

- Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

Certificatul include:

- 60 ore de formare;

- 7 unitati de competenta profesionale.

Structura cursului:


Structura cursului Perioada Locatia
Modulul 1. 3 – 5 aprilie 2009 sediul organizatiei A.P.F.R. din strada Letea, nr. 46, Timisoara
modulul 2. 10 – 12 aprilie 2009 sediul organizatiei A.P.F.R. din strada Letea, nr. 46, Timisoara


Alte cursuri se pot desfasura in orice alte locatii din tara pentru un grup de minim 14 participanti.

Continutul cursului se aplica la toate sectoarele social-economice, indiferent de organizatia care implementeaza proiectul, beneficiar sau sursa de finantare.

La finalul cursului participantii vor:

- realiza proiecte de finantare;

- dezvolta competente profesionale in acord cu ocupatia de manager de proiect;

- castiga apartenenta la o retea regionala de manageri de proiect;

- beneficia de o sedinta de consultanta gratuita.

Participantii vor parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea proiectului. La sfarsitul cursului, acestia vor sustine un examen de absolvire, care va consta dintr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica (un proiect redactat).

Furnizorul tau de calitate!

Unitatiile de competenta dobandite in urma participarii la curs:

- precizarea cerintelor proiectului (elaboreaza modalitati de implementare a proiectului, realizeaza si pune de acord specificatiile referitoare la necesitatile proiectului);

- estimarea resurselor, identificarea surselor si elaborarea programelor proiectelor (specifica activitatile componente ale proiectelor in cadrul unei structuri de lucru, specifica si estimeaza resursele necesare pentru proiect, recomanda mijloace pentru procurarea resurselor necesare proiectului, elaboreaza programe si planuri pentur proiect);

- asigurarea resurselor operationale pentru proiect (asigura disponibilitatea personalului necesar pentru implementarea proiectului, asigura materiale, echipamente si facilitati pentru implementarea proiectului, obtine informatia necesara pentru implementarea proiectului);

- asigurarea respectarii prevederilor contractuale ale proiectului (elaboreaza prevederile contractuale ale proiectului, analizeaza si selecteaza furnizarii, imbunatateste ofertele selectate, prin negociere, verifica orice prevedere contractuala, sub toate aspectele);

- identificarea si analizarea riscurilor si precizarea actiunilor de rist-control pentru oameni, prioritati si mediu (identifica riscurile ce pot aparea in urma activitatii, pentru oameni, mediul inconjurator si proprietati, selecteaza optiuni si implementeaza masuri de risc-control, monitorizeaza riscurile si analizeaza eficacitatea masurilor pentru controlul acestora);

- orientarea muncii echipelor si indivizilor pentru realizarea obiectivelor organizationale (aproba obiectivele si planurile de munca le echipelor si persoanelor, aproba activitati si metode de lucru pentru activitati si persoane, repartizeaza lucrarile echipelor si persoanelor, monitorizeaza si evalueaza munca echipelor si persoanelor, furnizeaza feed-back pentru performantele echipelor si persoanelor);

- conducerea implementarii proiectului (monitorizeaza, coordoneaza si controleaza programul proiectului, aproba cerintele de reglementare, monitorizeaza si controleaza veniturile si cheltuielile realizate in implementarea proiectului, asigura calitatea implementarii proiectului, controleaza transferul responsabilitatilor pentru proiect).

Conditii de inscriere:

- Achitarea taxei de participare

...se plateste taxa de participare in valoare de 500 RON catre S.C. D.K.M. Training S.R.L., in contul RO80 INGB 0000 9999 0084 3371 deschis la ING Bank Timisoara, cu mentiunea "Training de Manager de proiect aprilie 2009" si se trimite dovada achitarii taxei, pana la data de 1 aprilie 2009. Participarea la curs se face in ordinea inscrierilor.

Restul sumei de 550 RON se plateste in prima zi de curs, vineri, 3 aprilie 2009.

- Completarea si trimiterea formularului de inscriere

...se completeaza si trimite formularul de inscriere la adresa office@dkmtraining.ro pana la data de 1 aprilie 2009.

Costul trainingului:

Costul total al trainingului este de 1050 RON (oferta valabila in perioada aprilie 2008 – aprilie 2009) si include costurile legate de materialele de curs, suport de curs, traineri, examenul final.

Conform OG 129/2000 referitoare la formarea profesionala a adultilor costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce (dupa caz) din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit al firmei (capitolul V, art. 34).

Anularea inscrierii:

In cazul retragerii inscrierii sau neprezentarea la curs, S.C. D.K.M. Training S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine partial suma achitata pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice.

Persoana de contact:

Psih. Vasile MOLDOVAN, director executiv

Tel: 0256.293.183

0745 201 245

E-mail: sile_moldovan@yahoo.com

office@dkmtraining.ro

www.dkmtraining.ro.


Formular de aplicare

Numele si prenumele :


Sex : Feminin ___ Masculin ___

Varsta :

Adresa :Telefon :


E-mail :

Locul de munca:


Pozitia ocupata in prezent:


Educatie

(Notati fiecare institutie absolvita, respectiv cursurile urmate, incepand cu cele mai recente, inclusiv cele aflate in curs de desfasurare)

Numele institutiei

Domeniul

Tipul diplomei

Perioada
Experienta specifica

(Descrieti intr-un rezumat experienta specifica -traininguri la care ati participat, scriere de proiecte, coordonare- in domeniul administratie si management, modulul la care ati participat in cadrul programului APFR de training)
Motivatia

(Specificati obiectivele profesionale pe care vi le-ati propus si modul in care credeti ca acest curs de formare va va ajuta in vederea indeplinirii acestor obiective)Asteptari personale

(Specificati care sunt asteptarile pe care le aveti cu privire la cursul de instruire)