Curs introductiv in Analiza Tranzactionala AT 101

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
223

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs introductiv in Analiza Tranzactionala AT 101

Tot ceea ce ai vrut sa stii despre Analiza Tranzactionala si despre cum sa devii un bun specialist in domeniu!

Perioada de desfasurare: 27-28 martie 2010, intre orele 09:00-18:00

Locul de desfasurare: Policlinica Profilaxis, str. 1 Decembrie nr. 106, Timisoara.

Trainer: Dr. Bogdan Serbanescu (PTSTA - Organizational)

International Center for Transactional Analysis (ICTA) va invita sa participati la cursul oficial de introducere in Analiza Tranzactionala AT 101, sustinut in Timisoara de catre Dr. Bogdan Serbanescu (PTSTA - Organizational) primul formator roman in Analiza Tranzactionala, acreditat de catre Asociatiile Europeana si Internationala de Analiza Tranzactionala. In acest eveniment Dr. Bogdan Serbanescu (PTSTA - Organizational) va fi supervizat live de catre Julie Hay (TSTA-O, E), specialist international de marca in domeniul organizational si educational.

Workshop-ul este sustinut in limba romana, cu traducere simultana in limba engleza pentru Julie Hay.

Termenul limita de inscriere: 25 martie 2010.

Pentru inscriere si informatii suplimentare, contactati pe:

Daniel Ciucur, danielciucur@yahoo.com, telefon: 0744.55.77.54

Vrei sa devii un bun psihoterapeut sau un specialist organizational competent?

Vrei sa cunosti si sa intelegi mai multe despre ce insemna AT si care sunt beneficiile pe care le obtii in urma aplicarii AT in munca ta?

Vrei sa comunici eficient cu cei din jur?

Vrei sa stii care este sistemul de valori care sta la baza AT ?

Reflecteaza asupra acestor intrebari, si daca raspunsul la oricare din ele este DA, atunci vino la acest workshop si vei intalni caldura sufleteasca pe care prietenii adevarati ti-o pot oferi!

Vom avea parte si de distractie jucandu-ne impreuna cu conceptele AT in exercitiile interactive din cadrul cursului , exersandu-ne fiecare abilitatea de a fi "numarul 1" (sau protagonistul) in cadrul aplicatiilor!

Acest curs este recomandat persoanelor care activeaza in domeniile organizational, educational, psihoterapie si consiliere, precum si celor care vor sa utilizeze AT pentru dezvoltarea personala.

De asemenea, cursul de baza AT101 este necesar sa fie parcurs de catre fiecare persoana care se formeaza in AT, indiferent de domeniu.

Acest curs se organizeaza odata pe an.

Participantii care doresc sa obtina supervizare de la Julie Hay in legatura cu aspecte privind munca lor, au aceasta oportunitate in partea finala a fiecarei zile de training. Obtinerea supervizarii este conditionata de participarea la curs si de plata taxei de supervizare, 160 lei.

ICTA organizeaza in Romania cursuri oficiale de AT de 9 ani, si ofera un program de formare variat, sustinut de numerosi formatori straini certificati international. In Romania, ICTA colaboreaza cu Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (www.arat.ro) pentru a asigura un cadru adecvat profesionistilor care practica AT.

Cursurile ICTA sunt recunoscute de catre:

A· Colegiul Psihologilor din Romania (CPR)

A· Federatia Romana de Psihoterapie (FRP)

A· Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala (ARAT)

A· Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala (EATA)

A· Asociatia Internationala de Analiza Tranzactionala (ITAA)

Colegiul Psihologilor din Romania (Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, si Comisia de Psihologia Muncii si Organizationala) acorda psihologilor cu atestat de libera practica 10 credite pentru participarea la acest curs.

Se acorda o singura diploma cu 10 credite pentru fiecare participant, in functie de specialitatea psihologica a atestatului cursantului.

Taxa de curs:

- 200 lei pentru studenti

- 250 lei pentru celelalte categorii de participanti

- 300 lei pentru participanti din partea firmelor

- 160 lei pentru supervizare si participarea ca observator.

Modalitati de plata:

A· prin virament bancar, in contul SCPP CIUCUR & CIUCUR, Banca Transilvania, Timisoara, Cont: RO80BTRL03601202N41568XX, cu mentiunea "AT101"

A· la sala de curs, Sambata 27 martie, intre orele 08:30 si 09:00