Curs de munte, speologie si catarare

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
239

Voteaza & Distribuie

Descriere


Hai joi la munte!CURS DE MUNTE, SPEOLOGIE SI CATARARELA LIBRARIA CARTURESTI DIN IULIUS MALL
Carturesti va invita la o noua scoala de vara: munte, speologie si catarare. Oameni de munti si pesteri va vor povesti despre suisurile si coborasurile speologiei si turelor de munte si va vor initia in catararea la panou. Povesti de munte, proiectii, sfaturi pe bune si oameni faini la libraria Carturesti din Iulius Mall.


Joi, 20 august, ora 19. Adi Margea (One Move Climbing Gym) vine cu rucsacul la el. Cu tot ce trebuie sa contina un rucsac pentru o tura de munte si cu sfaturi despre ce trebuie sa faceti si ce nu trebuie sa faceti pe munte, ce e de vazut neaparat, ce e de facut in caz de pericol, ce merinde si ce haine sa nu uitati acasa.

Joi, 27 septembrie, ora 19. Cosmin Nistor (SpeleoTeam) va va povesti despre o pasiune ce ii magnetizeaza pe multi, dar fata de care se pastreaza o anume distanta: speologia. Parcurgerea unei pesteri poate avea de toate, de la inot la catarare si de la fotografie la lectii de zoologie. Veti afla care sunt surprizele pe care vi le rezerva spatiile atat de aparte ale pesterilor, de ce echipament e nevoie si de unde trebuie sa o luati daca va doreati de mult timp sa deveniti mai speologi decat Ciresarii in volumul I.


Joi, 3 septembrie, ora 19. O noua intalnire cu Adi Margea, mai intai in libraria Carturesti, pentru un scurt intro teroretic, dupa care vom merge la panoul de catarare Ascent, care se afla la cativa pasi, in curtea de onoare a Iulius Mall. Daca v-ati uitat pana acum cu admiratie la cei pe care i-ati vazut alta data catarandu-se la acel panou, acum e momentul sa faceti si voi primii pasi... pe verticala. Pentru aceasta va rugam, desigur, sa veniti in haine de sport, lejere, care sa nu va incurce la catarare. Echipamentul necesar si asistenta tehnica - powered by Ascent.


Libraria Carturesti din Iulius Mall va fi, timp de 3 saptamani, un fel de sat de munte si tabara de baza pentru expeditii. Pentru oameni faini care vor bocanci, nu flip-flops brandati si pentru cei care stiu ca zacusca impartita cu prietenii, la finalul turei, e cel mai gustos lucru pe care l-au mancat vreodata.