Curs de Legislatie import-export

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
258

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundatia Rubin are deosebita placere sa va invite sa participati la deschiderea cursului de Legislatie import-export, firme mixte, eveniment care va avea loc vineri, 20.03.2009, ora 9:30, in incinta Hotelului Neon din Timisoara.

Cursul de Legislatie import-export, firme mixte se desfasoara in perioada 19 – 22 Martie, 2009 si este prima sesiune de formare din cadrul proiectului "Mobilitate transfrontaliera turistica si economica – motor al dezvoltarii locale", proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC Romania-Serbia.
Proiectul se adreseaza administratiilor publice locale din Kikinda si Dubova, actorilor si promotorilor activitatilor turistice din cele doua zone (IMM-uri, agentii de turism, ONG-uri etc.), reprezentantilor firmelor care doresc sa investeasca in cele doua zone.
Sesiunile de training au drept scop specializarea resurselor umane si consolidarea structurilor organizationale avand ca rezultat actori locali capabili de a elabora strategii si activitati/proiecte de colaborare turistica si economica transfrontaliera.
Proiectul, implementat in parteneriat cu Consiliul Local Kikinda (Serbia) si Primaria Dubova (jud. Mehedinti), vizeaza cresterea mobilitatii transfrontaliere a persoanelor fizice si agentilor economici in zonele Dubova si Kikinda prin crearea unei retele transfrontaliere intre IMM-urile din regiune si realizarea unui flux informational intre cele doua zone.

Informatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0356 - 442 770, 0724 300 859, persoana de contact Roxana Petre, e-mail: office@fundatiarubin.ro.