Curs de "Hrana vie"

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 18 aprilie, intre 10:00 și 15:00 va avea loc la ceainaria Serendipity cursul de nutriție "Hrana vie". Cursul va aborda schimbarile de alimentație care ajuta la menținerea unui nivel ridicat de energie și a unei stari de sanatate perfecte.

Cursul este susținut de Mihaela Gheorghița, trainer licențiat la "Tree Of Life Rejuvenation center" USA, și cuprinde o parte de informații teoretice și o demonstrație practica. Prima parte introduce participanții in principiile hranei vii și indica pașii necesari pentru o completa detoxifiere și transformare personala in numai 3 luni. In cea de-a doua parte, cursanții sunt invațați sa pregateasca singuri mancaruri sanatoase și delicioase. Pentru a continua și acasa ce au invațat, participanții vor primi un manual care conține peste 50 de rețete de hrana vie.

Cursul folosește sistemul ADAM & EVA, un sistem de nutriție care include cele mai avansate, testate și autentice metode pentru atingerea greutații dorite, detoxifierea corpului, marirea imunitații și creșterea nivelului de energie. Sistemul ADAM & EVA este structurat pe 7 direcții: Atitudinea
, Detoxifierea
, Alimentația
, Mișcarea și masajul

, Energia
, Vocația
 și Altruismul

Costul participarii este de 200 lei, iar rezervarile se fac la adresa events@serendipity-tea.ro