Curs de formare profesionala continua in psihoterapie de cuplu/Ramona Covrig

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
257

Voteaza & Distribuie

Descriere

Formator Ramona Covrig, impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania- APPAR va invita sa participati in BRASOV la Cursurile de pregatire profesionala continua creditate de Colegiul Psihologilor din Romania.

CURS DE PSIHOTERAPIE DE CUPLU CU TEMA : ,,IMBOGATIREA RELATIEI DE CUPLU, CONSILIEREA MARITALA SI PRE-MARITALA’’ parte din programul de formare profesionala continua cu denumirea ,,Cuplul- Copiii-Familia’’ – BRASOV, 23-24 MAI 2009
Acest curs va discuta despre cum facem alegerea in cuplu, despre nevoile psihologice in cuplu, radacinile incurajatii si descurajarii, comunicarea eficienta si pasii pentru rezolvarea conflictelor. Cursul va include activitati de imbogatire si tehnici necesare pentru consilierea cuplului. Cursul de adreseaza celor care sunt interesati sa ajute cuplurile aflate in criza, care au abilitatea de a conduce un grup de discutie, si care sunt dispusi sa studieze teoria, principiile si tehnicile utilizate in acest scop.

CURS DE PSIHOSEXUALITATE si IDENTITATE SEXUALA din PERSPECTIVA SCOLII ADLERIENE- BRASOV, 30-31 MAI 2009
Acest curs va discuta despre probleme legate de psihosexualitate in cuplu : ex. infidelitate,identitate sexuala, lipsa relatiilor sexuale, comportament sexual compulsiv al unuia dintre parteneri, genograma sexuala, probleme legate de sexualitatea masculina, probleme legate de sexualitatea feminina.

Manifestarile stiintifice se adreseaza cu precarede masteranzilor, psihologilor si psihoterapeutilor dar si viitorilor psihologi. La aceste cursuri pot participa si cei interesati de psihologia cuplului si psihosexualitate, acestia vor primi o diploma de participare cu orele de educatie continua aferente.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda pentru fiecare curs cate 5 credite pentru formare continua pentru psihologii cu aviz de libera practica.

Durata fiecarui curs in parte este de 16 ore. Cursurile sunt programate pentru sambata si duminica de la 10.00-18.00 (cu pauzele aferente).
Taxa de participare este de 200 lei/per curs.
Inscrierile se fac telefonic sau prin e-mail la formatorul care sustine cursurile, dupa cum urmeaza: Ramona Covrig, tel. 0722941484, email: ramona_covrig@yahoo.com sau direct la formator psihoterapeut adlerian Adina Voinea, la email voinea_adina_daniela@yahoo.com