Cupa Liceelor McDonald's sustinuta de Prigat ACTIV

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
135

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cupa Liceelor McDonald's sustinuta de Prigat ACTIV


- fotbal si baschet - Timisoara 2009
Echipele de fotbal si baschet fac ultimele antrenamente … galeriile se pregatesc cu momente inedite…. Majoretele isi repeta coregrafia… prezenta este obligatorie la Cupa Liceelor McDonald’s sustinuta de Prigat ACTIV!
In perioada 2-9 aprilie 2009 Timisoara gazduieste o noua editie a „Cupei liceelor McDonald’s sustinuta de Prigat ACTIV", competitie mult asteptata de elevii si profesorii liceelor din intregul judet.


Proiectul presupune desfasurarea in paralel, pe parcursul unei saptamani, a doua competitii, una de fotbal si una de baschet, intre echipele de baieti reprezentante ale liceelor din Judetul Timis.


In cadrul competitiei au dreptul sa participe elevi inscrisi la cursurile de zi ale unitatilor de invatamant nascuti dupa 1 ianuarie 1989, legitimati sau nelegitimati la un club sportiv. Echipele clasate pe primele 8 locuri la editia 2008 intra anul acesta in competitie direct in faza optimilor.


Si aceasta editie se anunta una spectaculoasa, cu meciuri de calitate, unde liceele isi vor masura valoarea, ambitiile si orgoliile. Organizatorii au pregatit numeroase momente speciale si concursuri: Cea mai buna echipa de Majorete, Miss Cupa Liceelor, concursuri pentru spectatori.


"Cupa liceelor McDonald's sustinuta de Prigat ACTIV" este organizata de Sport Image Group, in parteneriat cu Primaria Timisoara, DSJ Timis si Inspectoratul Scolar Judetean.


Informatii suplimentare despre competitie, regulament si concursuri puteti afla de pe www.blogdeliceu.ro si www.sportimage.ro.