Cultura pentu viata - maraton muzical caritabil organizat pentru Radu Bragadireanu

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
117

Voteaza & Distribuie

Descriere
25 aprilie 2010 este ziua in care il salvam pe Radu.

Continuand seria de evenimente "Cultura pentru viata", Stay Metal Forever! si Radio3Net organizeaza duminica, 25 aprile 2010, incepand cu ora 15.00 in clubul Twice un maraton muzical caritabil in beneficiul lui Radu Bragadireanu.Radu este un bebelus de cinci luni, care isi doreste sa rada, pentru ca asta fac bebelusii, nu? Ar zambi mereu, ar umple lumea cu rasul lui, dar nu il lasa o tumoare mare si rea, cu care s-a nascut, nici firele care-i intra in nasuc, nici aparatele la care e conectat. Tumoarea masiva cranio-maxilo-faciala nu poate fi operata de catre doctorii din Romania. Are nevoie urgenta de o operatie in strainatate, pentru ca tumoarea creste mai repede decit el, insa transportul special, investigatiile si operatia costa foarte mult.


Vestea buna este ca Radu are din ce in ce mai mult prieteni, care se mobilizeaza facand "Cultura pentru viata". Pentru el vor concerta duminica, 25 aprilie, trupele Blind Spirits, Silver Bullet, C.O.D., Semne, Negative Core, Celest si Tiarra.


Pretul unui bilet este de 15 Ron, reprezentand o donatie pentru ca Radu sa creasca si sa asculte muzica de calitate.


Cultura pentu viata - maraton muzical caritabil


Despre Radio3Net „Florian Pittis"


Singurul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet, urmareste mai mult din respect fata de perceptia publicului si concizia exprimarii definitia unui post de radio, el fiind, inca de la constituire (2004), un demers avangardist catre New Media.


Initiatorul proiectului Radio3Net a fost regretatul artist Florian Pittis.


www.radio3net.ro