"Cu o singura calatorie", o noua promotie Miles & More in Romania

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 10 luni
Vizualizari
293

Voteaza & Distribuie

DescriereDe acum, pasagerii Lufthansa pot deveni membri Miles & More cu si mai multe beneficii


Miles & More isi extinde ofertele pentru pasagerii din Romania prin lansarea unui nou program destinat persoanelor care calatoresc frecvent. Pasagerii care detin un card Silver, Gold sau Platinum in cadrul altui program de fidelizare decat cel oferit de Star Alliance, pot deveni membri Miles & More cu acelasi statut si aceleasi beneficii.


Astfel, posesorii de carduri Silver pot obtine statutul FTL sau Silver (35.000 de mile) in programul Miles & More, iar detinatorii de carduri Gold sau Platinum vor deveni Senatori (Gold) Miles & More (100.000 de mile).


Pentru a putea participa la aceasta promotie, este suficient sa calatoriti cel putin o data pana pe 28 februarie 2010 cu una din companiile aeriene partenere: Lufthansa, Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines, Luxair sau SWISS. Oferta este disponibila atat pentru clasa economica, cat si pentru business.


Programul de fidelizare Miles & More ofera multiple avantaje tuturor clientilor inscrisi: prioritate la check-in, accesul la saloanele de asteptare Star Alliance peste tot in lume, suplimentari permise de bagaje si bonusuri comerciale.


"Cea mai noua promotie Miles & Mores este de acum disponibila si in Romania, la scurt timp de la lansarea sa in Europa Centrala si de Est. Este o ocazie unica de a deveni membru al programului Miles & More si de a beneficia de aceleasi servicii de care deja se bucura clientii nostri din intreaga lume. Niciun alt program de fidelizare nu ofera, in prezent, atat de multe posibilitati de a acumula mile premium si de a beneficia de avantaje suplimentare in urma calatoriilor frecvente." a declarat dl. Stefan Versemann, Directorul General de Vanzari Lufthansa pentru Romania si Moldova.


La saisprezece ani de la introducerea sa pe piata, Miles & More este cel mai extins program de fidelizare din Europa adresat persoanelor care calatoresc frecvent, avand peste 16 milioane de membri in intreaga lume si peste 200 de parteneri comerciali. In Romania, programul Miles &More are aproximativ 60.000 de membri.


Conditiile si formularul de inscriere la promotie va sunt disponibile pe site-ul Miles & More. Pentru informatii suplimentare, puteti contacta linia locala Miles & More: 0040 21 204 84 11.