Crazy Boot -Gheata cu experimente

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
133

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dragi prieteni ai Stiintei Distractive,

Dorim sa va aducem la cunostiinta un eveniment educativ-distractiv destinat copiilor nostri. Scopul acestui gen de eveniment este acela de ale deschide copiilor inima, mintea si orizontul catre stiinta. Fun Science si Profesorii Trasniti aduc "Stiinta" mai aproape de universul copiilor starnindu-le
curiozitatea nativa si demonstrandu-le faptul ca aceasta poate fi extrem de distractiva. Din acest motiv ne-am gandit sa va rugam daca vi se pare oportun sa ne sprijiniti
pe partea de comunicare spre a ne atinge scopul, acela de a ajunge la cat mai multi copii.
Fun Science si Joy Club invita copiii sa vina la un eveniment plin de savoare si experimente care mai de care mai trasnite scoase direct din Gheata lui Mos Nicolae.
Pe langa distractia stiintifica garantata, fiecare participant va gasi in Gheata lui Mos Nicolae cate un animalut de plus Webkinz, celebrul animalut care prinde viata pe internet.
In plus, Profesorii Trasniti de la Fun Science vor premia cea mai "Trasnita Gheata "la fiecare activitate cu cate un premiu National Geographic.
In "Gheata cu experimente" vom observa "Apa care urca-n sticla", vom descoperi un "Vulcan activ gata sa erupa", vom construi "O balanta pentru aer", vom detecta "Familiile de substante" si ne vom feri de "Balonul cu reactie"

Cand: Sambata 27 Noiembrie

Unde : Joy Club - Vasile Lascar 171

Durata : 45 '


Cui este destinat: 11.00- 11.45-copii de 4-6 ani, 12.15-13.00 - copii de 7-9 ani, 13.30-14.15- copii de 10-12 ani

Locuri disponibile : 30/atelier
Pret :36 lei ( pretul include o bautura racoritoare)

Dress code :"CRAZY BOOT"- fiecare copil va trebui sa aiba cel putin o cizma trasnita. La sfarsitul fiecarui atelier, Profesorii Trasniti vor premia cea mai "Trasnita Gheata" cu un premiu National Geographic.
Rezervari :Andreea Stoica 0722685804, Adriana Craciunescu 0723647144, email : andreeastoica@funscience.ro

Plata :se face la barul Joy Club in limita locurilor disponibile


Va asteptam sa va inscrieti !!! ATENTIE!!! Locurile sunt limitate!