Corul The Very Best of Black Gospel in Romania

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Celebrii membri ai corului „The Very Best of Black Gospel" vin in Romania!


Asociatia Cultural-Artistica BEST ART si DMB Music Records organizeaza concertul de muzica gospel dedicat Sarbatorilor de Iarna si sustinut de celebrul cor "The Very Best of Black Gospel" aflat in turneu in Europa.


Spectacolul va avea loc miercuri, 22 decembrie 2010, la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, incepand cu orele 19.00.


The Very Best of Black Gospel in Romania


Artistii cu voci de exceptie care alcatuiesc corul de elita de muzica gospel "The Very Best of Black Gospel" sunt unii dintre cei mai renumiti cantareti de gen din lume: Gregory M. Kelly (director muzical, solist vocal si instrumentist-clape), Reverendul Charles Lyles (director muzical, solist vocal si instrumentist-clape), Dorrey Lin Lyles, Natalie Wilson, Latrelle Simmons, Lerato Sebele, Keisha Whitney si Darnita Hassel (soliste vocale), Justin Hezekiah Lesley (solist vocal si baterist), Ron Jackson si Steve Spradley (solisti vocali). Acestia au fost memebri de baza ai unora dintre cele mai cunoscute si apreicate in intreaga lume coruri si formatii de muzica gospel. De-a lungul ultimilor ani, "The Very Best of Black Gospel" a reusit sa devina unul dintre cele mai apreciate si mai solicitate coruri de muzica gospel din lume.


The Very Best of Black Gospel


In noiembrie membrii grupului „The Very Best of Black Gospel" isi incep turneul european care va cuprinde peste 100 de orase, printre care si Bucuresti. Astfel, la invitatia Asociatiei Culturale „BEST ART" condusa de Alexandru Bebe Mihu corul va sustine pe 22 decembrie in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti un concert extraordinar, un „Gospelshow" veritabil pregatit special pentru acest turneu de mare anvergura care va dura pana in luna martie 2011. Condus de Gregory M.Kelly, director fondator (a mai creat proiectele "Harlem Gospel Choir", "The Harlem Gospel Singers" si "The Golden Gospel Singers"), cantaret, compozitor, textier si laureat al unui Premiu Grammy, "The Very Best of Black Gospel" a cantat anul acesta, chiar in noaptea de Anul Nou alaturi de José Carreras la un concert de gala organizat la Berlin.


The Very Best of Black Gospel


The Very Best of Black Gospel


Biletele pot fi procurate de la casieriile Teatrului National Bucuresti, Salii Palatului, Magazinul "Muzica", librariile "Carturesti" si "Humanitas", magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo si Diverta, precum si on-line de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro.


Pretul la care poate fi procurat un bilet la acest eveniment in functie de categorie : Categoria I- 150 lei, Categoria II – 100 lei, Categoria III – 75 lei si Categoria IV – 50 lei.


The Very Best of Black Gospel


The Very Best of Black Gospel


JOSE CARRERAS si The Very Best of Black Gospel