Consulatul Onorific al Republicii Ungare la Timisoara

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
164

Voteaza & Distribuie

Descriere


Inaugurarea oficiala a Consulatului Onorific al Republicii Ungare la Timisoara va avea loc in data de 1 octombrie, de la ora 18,30, la Opera Romana din Timisoara. Evenimentul va fi marcat printr-o ceremonie, urmata de un spectacol si o receptie.

In cadru protocolar, intonarea imnurilor Ungariei si Romaniei va fi urmata de alocutiunile oficialitatilor. Un moment simbolic al festivitatii va fi cel in care Excelenta Sa, domnul Oszkar Fuzes, ambasadorul Ungariei, va inmana consulului onorific, dr. Zoltan Panczel, steagul Ungariei, simbol al prezentei reprezentantei diplomatice onorifice din orasul nostru.
Spectacolul festiv, intitulat „Esente", este o productie a companiei de renume international EXPERIDANCE, din Ungaria. Dupa performance-ul coregrafic va avea loc o receptie organizata pe doua nivele – in foaier si respectiv in Holul cu Oglinzi al Operei. La atmosfera seratei inaugurale vor mai contribui violonistii formatiei „Rajko Orchestra" din Ungaria si Cvartetul de coarde condus de Marta Teglas.