Constanta

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 9 luni
Vizualizari
413

Voteaza & Distribuie

Descriere"1989- 2009 - DEGEABA" este un spectacol asteptat de romanii din intreaga tara. Diferit de toate celelate ale maestrului, reprezentatia va impresiona prin mesajul plin de originalitate, dar si prin aportul unei veritabile trupe rock, ce va constitui o aparitie cu adevarat inedita.

Dupa cum am anuntat insa, decorul impresionant "angajat", instalatiile de sunet si lumini si numarul impresionant de artisti ce vor evolua pe scena acestui spectacol reprezinta un real impediment in extinderea acestui eveniment la nivel de turneu.


Prin urmare, in afara de avanpremiera de la Craiova si reprezentatia din Bucuresti, Constanta este singurul oras in care maestrul va dezvalui misterul celor 20 de ani, vazuti prin ochii sai, intr-o atmosfera desavarsita la Casa de Cultura a Sindicatelor pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 19.00.


"Tudor Gheorghe s-a simtit intotdeauna aproape de spectatorii constanteni si a fost primit cu caldura de fiecare data. Ne bucuram ca ii putem rasplati, oferindu- aceasta reprezentatie inedita nascuta din strigatul poporului, o dezbatere fireasca a importantei parcurgerii celor douazeci de ani", mentioneaza Pepino Popescu, managerul artistului si organizatorul acestui eveniment..


Pentru aceasta reprezentatie, constantenii isi pot achizitiona bilete de la casa de bilete a salii de spectacol, la preturi ce variaza intre 80 si 100 de Lei, in functie de categoria de loc. Mai multe detalii pot fi aflate accesand www.vreaubilet.ro.


1989- 2009 - DEGEABA