Conferinta Internationala privind Parteneriatul Public Privat

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
181

Voteaza & Distribuie

Descriere

Societatea de Avocati Ceparu si Irimia organizeaza a doua Conferinta Internationala privind Parteneriatul Public-Privat, cu titlul Finantarea Privata a Investitiilor Publice, eveniment ce se inscrie pe linia dezbaterilor publice asupra modalitatilor de promovare a proiectelor de investitii publice in Romania.

In data de 27 septembrie 2011, intre orele 8.30 si 17.00 la Hotel JW Marriott din Bucuresti, se vor analiza, impreuna cu o serie de invitati de prestigiu din tara si din strainatate, oportunitatile de investitii publice in regim de parteneriat public-privat/concesiune de lucrari publice/servicii si perspectivele din domeniul finantarii proiectelor de infrastructura in Romania.

La conferinta vor participa, in calitate de lectori, reprezentanti ai autoritatilor publice, reprezentanti ai bancilor, potentiali investitori, consultanti si specialisti din domeniu.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile pentru persoanele care confirma participarea la adresa de e-mail: office@ceparu-irimia.ro, pana in data de 22.09.2011.

Informatii suplimentare privind conferinta sunt diponibile accesand www.parteneriat-public-privat.com.