Conferinta Dan Puric despre \'Martiri\'\' la Ateneul Roman

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 8 ani si 1 saptamana
Vizualizari
479

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut actor si regizor, autor al volumelor "Cine suntem", "Omul frumos" si a unui DVD-box care cuprinde conferintele din 2009 de la Ateneul Roman, va prezenta din nou in fata bucurestenilor o serie de evenimente, primul avand loc Sambata, 19 Martie 2011, orele 19:00 la Ateneul Roman - conferinta despre "Martiri".


Conferinta Dan Puric despre \'Martiri\'\' la Ateneul Roman


Conferinta despre "Martiri", continua seria evenimentelor pe care domnul DAN PURIC le prezinta la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei ART PRODUCTION.


"Constiinta martirica este profund salvatoare. Ne salveaza de la inecul istoric. Ea este un paradox izbavitor ce anuleaza in chip firesc instinctul de conservare atunci cand este vorba de apararea chipului lui Dumnezeu. Iese astfel in mod nebanuit din lantul cauzal al naturii aducandu-ne o natura superioara. Contrazice flagrant ratiunea omeneasca, ascultand de o alta ratiune, de cea a lui Dumnezeu." Dan PuricBiletele se gasesc la Ateneul Roman (tel. 021/315.68.75) si prin reteaua Eventim la: Sala Palatului (tel. 021/315.73.72), magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.