Concursul Chess Contest

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
239

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 26 noiembrie

Sala de șah din cladirea cantinei MV (discoteca Park Place).

Deschiderea concursului Chess Contest

Liga Studenților din Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea "Politehnica" din Timișoara (Liga AC), inființata in 1990, este o organizație non-guvernamentala, non-profit și apolitica, avand ca scop reprezentarea studenților din Facultatea de Automatica și Calculatoare din cadrul Universitații "Politehnica "Timișoara, apararea drepturilor și intereselor lor și organizarea de evenimente socio-culturale.


Informal spus, rolul Ligii AC este acela de a reprezenta studentii in relatia cu profesorii, decanatul, rectoratul si ajuta sa rezolve problemele pe care le aduc la cunostinta ligii, de a-i informa despre ce se intampla in facultate. Totodata, Liga AC susține studenții și interesele acestora, militeaza pentru democrație și promoveaza liberul dialog.
Unul dintre proiectele Ligii AC este și CHESS CONTEST organizat cu spijinul Universitații „Politehnica" din Timișoara și este destinat studenților din Timișoara.


Aflat la a doua ediție, concursul iși propune sa ofere studenților pasionați de șah oportunitatea de a-și exersa talentul in cadrul unui concurs ce are la baza spirit de competiție și profesionalism, astfel fiind premiați cei mai buni trei participanți.
In acest sens, Liga AC anunța deschiderea concursului odata cu deschiderea Salii de Șah ce va avea loc, joi 26 noiembrie 2009, orele 12, in sala de șah din cladirea cantinei MV (discoteca Park Place).
Alaturi de noi il vom avea pe Domnul Rector Profesor Doctor Inginer Nicolae ROBU, precum și alți invitați de seama pentru a deschide cea de-a doua ediție a acestui proiect.