Concursul - Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 9 luni
Vizualizari
603

Voteaza & Distribuie

Descriere

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta ca editia 2008 a Concursului de dramaturgie „Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008" primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 15 ianuarie 2009 (data postei).

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, insotite de un plic inchis in care vor fi precizate datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul cu datele de identificare.


Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu 2-4, sector 1, Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea „Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2008". Inscrierea se poate face si direct la Secretariatul UNITER.


Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari sau piese publicate sau reprezentate scenic. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.


Juriul va anunta piesa castigatoare in luna martie 2009, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat in cadrul Galei Premiilor UNITER (13 aprilie 2009), moment in care va fi inmanat si premiul.


Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.