Concursul byromania

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
80

Voteaza & Distribuie

Descriere

Si nu o face oricum, ci provocandu-va la un joc online! Incepand de vineri 29 octombrie, la adresa http://byronmusic.ro/byromania veti putea juca prima etapa a byromania – o provocare in 12 niveluri pentru cei aventurosi. Trecerea de la un nivel la altul se va face printr-un raspuns-cheie ce trebuie descoperit pe baza unor indicii, iar la final veti dezlega enigma urmatorului album de studio. Raspunsurile finale vor fi date intr-o sectiune speciala pe tuborgsound.ro - portalul muzicii romanesti care conteaza, unde vor fi afisati in timp real cei care gasesc raspunsurile corecte.

Dintre toti participantii care vor ajunge la final va fi tras la sorti un castigator care va porni alaturi de cei de la byron intr-o excursie behind the scenes pentru doua persoane la salina Turda, cu ocazia filmarii celui de-al doilea DVD. Aceasta va avea loc in perioada 25-27 noiembrie, iar transportul si cazarea vor fi asigurate de trupa.

Termenul limita de participare este 12 noiembrie. Tragerea la sorti va avea loc in seara de 13 noiembrie, in cadrul finalei byron – Rock Your High School de la Clubul Taranului. Conditii de participare sunt varsta peste 18 ani si o stare de sanatate care permite accesul fara probleme in salina, in eventualitatea castigarii concursului.

Detalii suplimentare si instructiuni mai amanuntite se gasesc la http://bit.ly/byromania. Pana atunci, misterul albumului in limba romana e in mainile voastre. Nu dezvaluiti solutiile, caci va vor da un avantaj pentru etapa a doua care va incepe mai tarziu si avea alte premii. Spor la vanatoare!