Concertul de muzica sacra si colinde - ora 19

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
458

Voteaza & Distribuie

Descriere

Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara organizeaza Concertul de muzica sacra si colinde, in memoria tinerilor eroi ai revolutiei din decembrie 1989, care va avea loc luni, 17 decembrie 2007, incepind cu ora 19.00, in Aula Magna a UVT.

Concertul, devenit deja o traditie, va fi sustinut de studentii Clasei de orga a profesorului Felician Rosca, precum si de studentii Clasei de canto a lectorului Dana Chifu. Programul concertistic va fi intregit prin participarea Corul de elevi de la Liceul Teoretic din Recas, dirijat de Viorel Ciurtin.

In program pot fi audiate lucrarile de: Johann Sebastian Bach, Pierre du Mage, Dietrich Buxtehude, Johann Pachelbel, Franz Schubert, Luigi Cherubini, Giulio Caccini, Giacomo Pucini, Nicolae Lungu, precum si colinde traditionale romanesti.

Sunt invitate toate cadrele didactice active si pensionate,  studentii din universitatile timisorene - Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea de Medicina si Farmacie, etc.

Intrarea la concert este libera.


Persoana de contact: prof. univ. dr. Felician Rosca, tel. 0744/987686.