Concert Proof, Conflict Mental, First Division si Stoned Addams in Wings Club

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
200

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stay Metal Forever si Huckleberry va invita duminica, 12 Iunie 2011, ora 19.00 (acces incepand cu ora 18.00), in Wings Club din Bucuresti, la un nou concert.


Concert Proof, Conflict Mental, First Division si Stoned Addams in Wings Club


Intrarea libera.Invitatii:PROOF --- hardcore/metalPROOF ia nastere in vara lui 2007 ,sustine numeroase concerte alaturi de trupe precum Manifestation, No Turning Back, Last Hope, Death Before Dishonor, Born From Pain, etc.Trece prin numeroase schimbari de componenta ,reusind in 2010 sa scoata primul material discografic.In momentul de fata lucreaza la cel de al doilea album .Daca intradevar sunteti interesati de o portie hardcore/metal PROOF va asteapta pe 12 iunie 2011 in Club Wings.


CONFLICT MENTAL --- hardcore/thrash/metalIdeea de Conflict Mental se formeaza undeva in 2007 si dupa cateva schimbari de componenta,trupa ajunge in formula actuala cu Dorin (voce), Dan (tobe),Luchian (chitara), Dragos (bass).Din activitatea live fac parte concerte cu Altar, Negative Core Project, Dark Fusion si multe altele. Dupa cateva demo-uri live, trupa se pregateste intens de inregistrarea albumului.Sound-ul poate fi cel mai bine descris ca un amestec vitriolic de hardcore, thrash metal, balans si mesaje acide indreptate impotriva realitatii,societatii si mentalitatii din ziua de azi!


FIRST DIVISION ---hardcore/metalActivand din 2006, First Division se caracterizeaza stilistic prin echilibrul dintre abrazivitatea rifurilor si balansul greu, promovand mesaje sociale antisistem si antimanipulare.In anul in curs grupul urmeaza sa produca primul material full lenght. "...First Division au turnat ciment din boxe, izbindu-se intre colturi ascutite de thrash metal si crust punk si reprezentand un echivalent sonor pentru kickboxing"


STONED ADDAMS --- stret punkStoned Addams s-au format in Bucuresti la sfarstiul anului 2008 si au inceput sa concerteze din primavara anului 2009 la diverse concerte. Cel mai important concert de pana acum a fost in deschidere la trupele Kingdom si Dead Vows. Recent componenta formatiei a suferit cateva modificari, inlocuind tobarul si bagand o a 2a chiatara.


Printre influentele principale se numara The Exploited, G.B.H., Anti Nowhere League, Misfits, The Casualties, Black Flag, Dead Kennedys, The vandals, etc.