Concert Marius Matache - Folk Band Inperfect

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa ce Ovidiu Mihailescu, Puiu Cretu, Eugen Avram si Jul Baldovin au deschis cel de-al doilea sezon al serilor de folk din Club Mojo, este randul unui alt membru al Gashkademiei de folk sa concerteze pe aceasta scena.

Despre Marius Matache am putea sa scriem aici multe foarte multe dar ne rezumam la a spune ca este unul dintre membrii fondatori ai Gashkademiei de Folk, Project manager si redactor-sef al Forever Folk – primul portal de muzica folk din Romania www.foreverfolk.com, doctor in chimie si nu in ultimul rand un artist de success.

Astfel, marti, 5 octombrie, incepand cu ora 20.30, e-Folk Events va invita sa petreceti circa 2 ore de muzica folk alaturi de Marius Matache, acompaniat ca de obicei de trupa de acompaniament Folk Band Imperfect, compusa de aceasta data din Radu Tudoroiu (percutie) si Dan Sandulescu (chitara).

Ora de incepere a concertului: 20:30

Pretul unui bilet este de 10 Ron. Biletele se pot procura de la intrare.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let’s Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro

Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496Un eveniment marca e-Folk Events.