Concert Mara & Kult Studio @ The Ark

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
196

Voteaza & Distribuie

Descriere

"A glass of Jazz" – cu Mara & Kult Studio, la The Ark


Dupa o seara memorabila, energica si totusi atat de relaxanta alaturi de ZUM, The Ark continua seria evenimentelor "A glass of Jazz" cu un concert Mara & Kult Studio, vineri, pe 25 februarie. Platforma muzicala ‘A glass of Jazz’, lansata cu succes de The Ark, se va desfasura si in luna martisorului, cu un nou concert al Irinei Sarbu , pe 4 martie, de aceasta data pe scena alaturi de Marius Mihalache band.


Concert Mara & Kult Studio @ The Ark


Mara & Kult Studio, unul dintre cele mai in voga proiecte de jazz la momentul actual, se distinge prin originalitate si muzica groovy, unde sonoritatile de nu-jazz intalnesc un drum and bass ambiental, iar beat-urile trip-hop sunt mixate cu clarinet si percutie live. Forta versurilor si energia pozitiva a Marei completeaza armonia muzicala, oferind publicului un sentiment cald si placut, o bucurie a vietii celebrata prin muzica si cuvinte. Formula "Mara & Kult Studio" este reprezentata de MARA (vocal), Paul ILEA (compozitor si producator), Sasha Negara (membru Sensor – clarinet, percutie) si Seby Joo (bass). Proiectul muzical este conceput pentru a sustine interpretarea live a albumului Mara-IN LOVE, primul album al artistei ce urmeaza a fi lansat in aceasta primavara. In aceasta formula, grupul a avut ocazia sa imparta aceeasi scena cu artisti internationali celebri precum Bonobo (opening act, Arenele Romane 2010) sau Faithless (Sensor feat. Mara @ Ciuc Summer Fest 2010).


Mara & Kult Studio va concerta vineri, 25 februarie, la The Ark Lounge, in cadrul serilor "A glass of Jazz", incepand cu ora 21:00. Intrarea la eveniment este libera, iar pentru completarea unei seri cu totul exceptionale, la bar, publicul este asteptat cu o reducere de 50% la comandarea unui pahar de vin.