Concert Luiza Zan Trio @ The Ark

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
109

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Live in The Lounge" – cu Luiza Zan Trio, la The Ark


Seria evenimentelor „Live in The Lounge" continua vineri, 15 aprilie, incepand cu ora 21:00, cu un concert inedit al artistei Luiza Zan, de aceastǎ data alaturi de Cristian Soleanu si Ciprian Pop, in cadrul proiectului „Luiza Zan Trio".


Luiza Zan Trio la The Ark


Proiectul „Luiza Zan Trio" a luat fiinta in urma cu 6 ani, reprezentand o uluitoare demonstratie de live jazz. Vocea suava si adanca este acompaniata de sunetul senzual si intens al saxofonului, si pentru a-i completa pe cei doi solisti, chitaristul Ciprian Pop imbina ritmul si armoniosul univers al serilor magice de jazz cu influente de bossa nova, soul si blues.


De-a lungul ultimilor 10 ani, Luiza Zan s-a format ca o artista multilaterala, cu radacini solide in muzica de jazz, dar si cu influente puternice din muzica clasica. Recent sosita din turneul sau in America, Luiza este castigatoarea a numeroase premii la concursurile de jazz, printre care mult meritatul premiu al II-lea la Shure Jazz Voice Competition in cadrul festivalului de Jazz din Montreux, Elvetia, cel mai vechi festival din Europa si unul dintre cele mai aclamate din lume.


Dupa succesul inregistrat la The Ark in luna martie, Luiza Zan revine, de aceasta data intr-o noua formula, Luiza Zan Trio, vineri, 15 aprilie, incepand cu ora 21:00, in cadrul platformei „Live in The Lounge".