Concert jazz cu Marius Mihalache, Lucian Maxim si Irina Sarbu

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
404

Voteaza & Distribuie

Descriere

CONCERT JAZZ

MARIUS MIHALACHE – LUCIAN MAXIM – IRINA SARBU


miercuri 13 octombrie – ora 20:30 – Tete-a-Tete Coffee Art & Chill


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 25 august de la ora 20:30 la concertul extraordinar de jazz ce va avea trei invitati speciali: MARIUS MIHALACHE – tambal, LUCIAN MAXIM – percutie si IRINA SARBU – voce.


Pretul intrarii este 20 lei, iar rezervari se pot face sunand la numarul de telefon 0728.668.463


Concert jazz cu Marius Mihalache, Lucian Maxim si Irina Sarbu


Marius Mihalache s-a indragostit de tambal de la 3 ani si a stiut mereu ca viata lui va fi legata de instrumentul cu bete. In copilarie si adolescenta a castigat premiu dupa premiu la concursurile internationale de muzica. A transformat partituri de pian in partituri de tambal, a interpretat Chopin, Rahmaninov, Schuman, Schubert si Mozart la Scala din Milano si a cantat etno-jazz in deschiderea concertului lui Chick Corea, in Romania. S-a aflat pe aceeasi scena cu artisti celebri ca Gloria Gaynor sau Nina Simone. A semnat coloana sonora a multor filme de lung metraj si seriale de televiziune, dintre care amintim Filantropica in regia lui Nae Caranfil. Discografia lui Marius Mihalache cuprinde mai multe albume in care artistul a experimentat impletiri inedite de genuri si instrumente muzicale: Eclipse, Radacini, Performance, Ges Romano, La Passion, Cei mai frumosi ani, Dragoste si foc, World Symphony.


Marius Mihalache


Lucian Maxim este percutionist la Orchestra Simfonica Radio din Bucuresti. A castigat sectiunea Revelatia anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Intre 1994 si 1996, a facut parte din cunoscuta trupa romaneasca Sarmalele Reci. In cariera sa, artistul a concertat alaturi de Johnny Raducanu, Marius Popp si Garbis Dedeian, iar in 2001 deschide cu un recital propriu concertul sustinut de Chick Corea in Bucuresti. Lucian Maxim a avut numeroase aparitii ca percutionist/ilustrator muzical pentru diferite performante teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecesti (prezentata in Romania, Franta, Scotia, Italia si Brazilia), in regia lui Andrei Serban, regizor roman stabilit in SUA.


Lucian Maxim


Irina Sarbu iubeste jazz-ul din perioada liceului, datorita colegului sau, binecunoscutul pianist si compozitor Andrei Tudor. In 2002, a debutat in cadrul emisiunii Povestiri din Studioul Artelor al Radiodifuziunii Romane. Au urmat o serie de concerte si recitaluri in Bucuresti dar si in tara. Confirmarea talentului a venit in anul 2004 cand Irina a castigat Premiul pentru debut la Gala Premiilor Jazz 2003. A cantat alaturi de Marius Mihalache, Marius Popp, Mircea Tiberian, Virgil Popescu, Tudor Parghel si multi alti valorosi instrumentisti romani de jazz. In 2007, artista a lansat alaturi de Marius Mihalache albumul World Symphony.


Irina Sarbu


Intrare: 20 lei

Rezervari: 0728.668.463Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Bucuresti