Concert in memoriam Groman Bogdan Gabriel/TOM - tobarul rebel

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
243

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe data de 28 decembrie 2010 se va desfasura la Silver Church concertul in memoriam GROMAN BOGDAN GABRIEL/TOM tobarul rebel.Evenimentul este organizat cu sprijinul "Casei de Cultura al Sudentilor" si "Silver Church".


Prezentatorul evenimentului este "Florin Silviu Ursulescu" si vor participa trupele: "IDOL", "LUCA’Z’ BAND", "ADI MANOLOVICI SYNDIKATE", TECTONIC -CEA MAI VECHE TRUPA METAL DIN ROMANIA, REUNITA CU ACEASTA OCAZIE (COMANDORUL HOISAN, GUSTI SI GEORGE COSTINESCU)", "PHENOMENON" si "TROOPER".


Concert in memoriam Groman Bogdan Gabriel/TOM - tobarul rebel


De asemenea pe tot parcursul evenimentului se vor afisa pe monitoarele din Silver Church proiectii cu poze din concerte si festivaluri la care a participat TOM si o parte din reclame si videoclipuri transmise pe mai multe posture de televiziune.Ultimul videoclip "Perfect World" realizat cu trupa "DO DIEZ" actuala "DEATH DRIVE" a intrunit 10000 de vizionari pe youtube.Videoclip-ul a fost considerat cea mai buna realizare (in cadrul genului Metal) pe ultimii ani.


De mentionat ca in activitatea sa Groman Bogdan Gabriel- TOM a sustinut peste 250 de concerte in cluburi si a participat la foarte multe festivaluri de gen ajungand sa cante in paralele cu sapte trupe. Majoritatea evenimentelor la care a participat au fost mediatizate in presa scrisa, Radio si Televiziuni.Spectacolul va incepe la Silver Church la orele 18.00 si se va derula pe parcursul a 4-5 ore, iar intrarea este libera.