Concert extraordinar Haggard @ Bistrita

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
572

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa o absenta de doi ani pe scenele romanesti, formatia germana Haggard va reveni anul acesta in Romania, pe 14 august 2010, cu un concert exclusiv de rock medieval, la Bistrita. Concertul va fi unul extraordinar, unic pana acum in Romania, pe care trupa germana il va sustine in componenta sa completa, de 18 muzicieni, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali. Informatii legate de acest eveniment sunt disponibile pe adresa www.bistritamedievala.ro.


Asis Nasseri


In perspectiva concertului de la Bistrita, Asis Nasseri a tinut sa transmita urmatorul mesaj fanilor din Romania: "Celebrating 20 years of Haggard we will play a European tour in April, but it will be the metal-set. In August we’ll be back in your country with a special show in Bistrita and for the first time in Romania we’ll play our medieval set, also with metal, but more exclusive. See you soon!"


Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale , publicul avand posibilitatea sa se bucure si de alte surprize. Trupa se va deplasa la Bistrita cu un autocar special si va canta in cea mai extinsa formula a sa, aceea de 18 muzicieni.


Concertul Haggard si Tabara de cavaleri medievali vor fi organizate la zona de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara de catre Asociatia Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si cu Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.


Formatia Haggard


Tabara va gazdui principalele ordine cavaleresti din Transilvania care vor sustine spectacole specifice, interactive cu publicul, spectacole cu foc, demonstratii si turniruri pe cai. Alte concerte vor fi sustinute de formatiile Trooper si cimpoierii Holloenek din Ungaria.


Cumpara un bilet la concertul Haggard pana la data de 14 Iunie 2010, trimite numele tau si seria codului de bare de pe bilet la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Bilet Haggard) si poti fi una dintre cele 3 persoane fericite carora Asociatia Culturala Bistrita Medievala iti plateste biletul (returneaza banii pe el la fata locului)! Pe langa asta vei avea acces in zona VIP si in spatele scenei iar trupa te va premia cu un souvenir!


Oferta este valabila si pentru biletele achizitionate pana la aceasta data!


Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni. Evenimentul a fost confirmat recent si pe site-ul oficial al trupei www.haggard.de


Accesul publicului va avea loc pe baza de bilet.Bilete pentru acest spectacol au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line) ) si vor fi valabile pe toata perioada festivalului, 14-15 August 2010.


Pretul biletelor (abonamentelor) este de de:

- 50 lei pana in data de 25 Iunie 2010

- 60 lei in perioada 26 Iunie – 13 August

- 70 lei la fata locului


Tabara_Medievala


Accesul in tabara se poate face incepand cu data de 13 August.


Bilete pentru zilele de 13 si 15 August se vor pune in vanzare doar la fata locului, iar pretul acestora va fi de 10 lei.


Copiii pana la varsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 14 ani se vor pune in vanzare la fata locului bilete cu reducere de 50%.


Detinatorii de bilete vor beneficia de spatii de campare gratuite (intr-un numar limitat), parcare pazita, acces la toalete si dusuri.


Cimpoaie si tobe medievale in deschiderea concertului Haggard de la Bistrita!


Concertul extraordinar al trupei Haggard ce va avea loc pe data de 14 August la Bistrita in cadrul Taberei Medievale, va fi deschis de trupa de cimpoieri Bordo Sarkany din Debretin-Ungaria. Formatia a fost cooptata la cererea express a trupei Haggard, dar baietii de peste granita vor avea aparitii si duminica in ultima zi a festivalului.


Bordo-Sarkany


Bordo Sarkany este un grup de cimpoaie si tobe medievale desprins in toamna anului trecut din sanul trupei cu acelasi caracter Holloenek. Formatia inspirata de bine cunoscutii Corvus Corax din Germania canta muzica laica din sec. XI-XVI – piese macedoniene, maghiare, spaniole, germane dar si muzica proprie cu caracter medieval. Mai multe informatii despre trupa sunt disponibile pe site-ul www.bordosarkany.hu


Bordo-Sarkany


Vino in costum medieval-gothic la concertul Haggard de la Bistrita si ai acces garantat in fata scenei!


Pentru prima oara la un festival medieval in Romania zona din fata scenei pe care va concerta in data de 14 August trupa germana Haggard va fi delimitata in mod special pentru cei care vin imbracati in costum medieval. Accesul in aceasta zona VIP-medievala va avea loc pe baza biletelor de acces general, dar strict pentru cei costumati.


Participantii vor beneficia de spatii de campare si parcare gratuite.


Abonamentele valabile pe toata perioada festivalului (13-15 August 2010), au fost puse in vanzare in retelele de distributie Eventim, TicketPoint si Biletoo, pretul lor fiind de 60 de lei pana in data de 12 August, dupa care la fata locului vor costa 70 de lei. Bilete de zi vor fi disponibile la fata locului la pretul de 10 lei doar pentru zilele de vineri sau duminica, cele eliberate pentru data de 14 August fiind valabile pe toata perioada festivalului. Copiii pana in varsta de 7 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insosititi de un parinte. Copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani beneficiaza 50%, aceste bilete fiind disponibile doar la fata locului.


Tabara Medievala va avea loc la Heidenfeld-Bistrita in perioada 13-15 August 2010. Formatia germana Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni. In cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. In timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala cu cimpoaie si tobe.