Concert Expanding Time Colours la Filarmonica Banatul

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concert „Expanding Time Colours - Project 7"

Expanding jazz, funk and time itself


Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 20.00

Filarmonica "Banatul" Timisoara

Sala CapitolComponenta:


Sebastian Spanache (pian)

Stefan Olariu (trompeta)

Lucian Naste (chitara)

Csaba Santa (contrabas)

Radu Pieloiu (tobe)

Sergiu Catana (percutie)


Concert Expanding Time Colours la Filarmonica Banatul


Prezinta: Adrian KorekBiletul costa 10 lei si 5 lei pentru studenti si pensionari.Tanara trupa Expanding Time Colours face parte din noul val de muzica fusion din Romania si propune o abordare diferita a stilurilor jazz, funk si latin. Prin expandarea si imbinarea acestor genuri muzicale, grupul isi formeaza o voce aparte cu un sound original, fiecare membru aducandu-si aportul prin influentele si propria viziune asupra spectrului sonic.


Expanding Time Colours


In urma colaborarilor muzicale anterioare ale membrilor trupei, s-a nascut ideea unei formule stabile. Aceasta s-a materializat in Expanding Time Colours, aceasta concentrandu-si repertoriul pe compozitii proprii.


Dupa turneul de anul trecut in 6 orase din Romania cu un concert final televizat la Filarmonica „Banatul", Expanding Time Colours isi prezinta in aceasta primavara intr-un mini-turneu national – Project 7, noul material muzical original intr-o incercare de promovare a stilului propriu pe o mereu dinamica scena muzicala. Dupa concertul de joi seara din „Green Hours" Bucuresti, acest mini-turneu se incheie din nou pe scena Filarmonicii, sambata seara, de la ora 20.00, cu un concert de exceptie pentru scena muzicala timisoreana.


Expanding Time Colours la Filarmonica