Concert Deliver The God si Altar

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ghost Town Events si Club Fabrica va invita Sambata, 6 Martie, la o seara de rock 100% live cu " Deliver The God " si "Altar "


Deliver The God ( Website: www.myspace.com/deliverthegod)


Ceea ce a devenit astazi Deliver The God are radacini inapoi in timp, acum 15 ani, cand Alinesku si Beeboo au pus bazele unei trupe de rapcore. Totul a evoluat de atunci, s-au nascut si murit mai multe proiecte (unul relativ cunoscut cum ar fi NERV), pana in momentul in care in 2009 prin cooptarea la voce a lui Silviu (At Daggers Drawn – Germania, As Heaven Ends – Romania), la tobe a lui Norman (Killers Legion – Romania, Another Sad – Romania, As Heaven Ends – Romania) si la chitara a lui Andu (Semne – Romania) s-a transpus pasiunea pentru muzica catre un alt nivel de abordare si compozitie muzicala. Componenta si stilul abordat s-au sedimentat de asemenea.

Printre aparitiile trupei amintim : 2009 - Suburban Live, Brasov, Suburban Club, opening act for Enthrallment (BG); 2009 - Rock Out Loud Festival, Poiana Brasov, Outdoor, opening act for Vita de Vie (RO); 2009 - Hardcore Night, Brasov, Suburban Club, opening act for Proof (RO); 2010 - The Rock Battle, Rock Off, Bucharest, Fire Club, winner of the first prize; 2010 - Suburbia Live, Bucharest, Suburbia Club, opening act for She\'s Dead (RO)Altar ( Website: www.altar.ro)


Altar s-a infiintat in anul 1991 la Cluj. Dupa cateva concerte sustinute pe plan local, formatia face prima "iesire" la Festivalul Samrock’91 unde obtine premiul de popularitate. Consacrarea pe plan national are loc la STUDFEST Timisoara’92, Altar fiind revelatia acestui festival.


...In scurt timp, in urma unei activitati ascensionale, prin participarea la cele mai importante manifestari de gen alaturi de nume sonore ale rock-ului international precum Ian Gillan, Uriah Heep, Anathema, aparitii TV si sustinerea de concerte in orase mari ale tarii, grupul Altar se impune ca unul dintre cele mai valoroase nume ale rock-ului din Romania. [ "Altar este unica in istoria rock-ului romanesc. Dupa stiinta mea,nici o alta trupa nu a avut un impact imediat cu publicul.Or,daca impactul s-a produs atat de repede,asta inseamna ca Altar vorbeste pe limba generatiei lor."(Aurel Mitran,impresar muzical)]


Concert Altar si Deliver The God in Club Fabrica


Conceptia muzicala deosebita si aparitia scenica efervescenta fac ca grupul sa se bucure de o mare popularitate in randul publicului si de aprecierea criticilor de gen. Astfel, grupul Altar este desemnat de presa de specialitate drept cel mai bun new-comers al anului 1992.In 1993, Altar lanseaza primul album:"The last warning" Acesta este cel mai bine vandut album de rock de dupa 1989, iar trupa primeste premiul Pop Rock & Show pentru cel mai bun grup de muzica rock in 1993. In 1994, Altar participa la "Manic Depression Tour", turneu international, alaturi de Era,Anathema si Schnit Acht.Altar inregistreaza si lanseaza al doilea album in 1995 .Noul produs ,"Respect", este sustinut de o aparitie live in cadrul celui mai important eveniment al anului, Skip Rock, alaturi de Kreatorsi Iron Maiden. Grupul Altar isi reconfirma valoarea si calitatea de cel mai important grup romanesc al anilor ’90. La 5 ani de la infiintare, Altar obtine o dubla reusita : desemnarea drept cel mai bun grup rock din Romania in 1995, iar albumul "Respect" primeste calificativul de cel mai bun album al anului.Succesul trupei continua in 1996 cand,in urma unui CD "Respect" trimis organizatorilor festivalului SZIGET acestia invita formatia Altar sa sustina un recital pe scena mare a festivalului,alaturi de Iggy Pop si Prodigy. Altar este singura formatie romaneasca invitata la un festival international de aceasta anvergura.In 1998, la implinirea a 7 ani de existenta, grupul Altar scoate pe piata al 3-lea album - ce reflecta maturitate si profesionalism, cu o muzica actuala care imbina stilul inconfundabil al trupei cu o orchestratie inspirata. Noul album,"Born again" se bucura de mare succes si pozitioneaza din nou formatia in postura de leader al genului rock in Romania .In 1999, pe fondul unei caderi a genului muzical la nivel international in general, si in Romania in mod special(intrarea pe piata a curentului dance face ca cei implicati in industria muzicala sa se orienteze in aceasta directie) membrii trupei hotarasc ca e momentul pentru o pauza, in asteptarea unor vremuri mai bune.In 2003, dupa o pauza de patru ani, Altar revine in forta si deschide concertul Sepultura de la Bucuresti cu un recital "best of" care instaleaza delirul in randul publicului prezent la Arenele romane. Cei peste 4000 de oameni prezenti canta cot la cot cu trupa toate piesele cap-coada, acest lucru contribuind la hotararea formatiei de a reveni pe scena rock-ului romanesc. ...


Incepand cu toamna anului 2004 formatia intra intr-un circuit de concerte de club in orase din tara,sub titulatura "Altar 13 ani", toate aparitiile de acest gen bucurandu-se de un mare succes. Ca urmare, in 2005, Altar este invitata sa sustina recitaluri la cele mai importante evenimente rock ala anului TOP T (Buzau),Felsziget (Tg.Mures), FanFest(Rosia Montana) , Stufstock (Vama Veche), Rock Your Mind(Bucuresti), impresia generala a organizatorilor si a celor prezenti fiind aceea ca Altar a fost cea mai "tare" trupa dintre cele care au sustinut recitaluri in cadrul acestor evenimente.


La inceputul anului 2006 Altar lanseaza cel de-al 4-lea album,"Atitudine". In premiera, versurile sunt in limba romana, mesajul fiind protestatar, pe alocuri ironic la adresa regulilor impuse care incearca sa ingradeasca dreptul oamenilor de a fi cu adevarat liberi. Altar pastreaza linia care a facut ca trupa sa se bucure de popularitate de-a lungul timpului: agresivitate, energie pura, Atitudine. Muzical, cu acest album Altar face un pas in fata in muzica din Romania combinand genul hardcore cu elemente drum’n bass, electro, nu-school break beat, ragga, punk si industrial. Lansarea este sustinuta de un mini-turneu de cluburi in 15 orase din tara, de participarea la Hardcore Fest-Bucuresti, unde a impartit scena cu Zeii Hardcore-ului din New York - Sick Of IT All si de videoclipul filmat la piesa "Nascut invingator"; personajul pricipal este campionul K-1 IONUT IFTIMOAIE, care a considerat ca piesa ii vine ca o manusa, ca atare devenind si soundtrack-ul pe care acesta isi face intrarea in galele K-1; atat trupa cat si luptatorul au fost extrem de incantati de aceasta colaborare.Ca o urmare fireasca, Altar este nominalizata pentru "cel mai bun rock" la premiile MTV 2006 si este invitata sa sustina un "stage act" in cadrul galei de premiere. In vara, Altar "rupe" din nou scenele tuturor evenimentelor majore din Romania: Rock la Mures, Peninsula, Artmaniafest, Fanfest, Stufstock Show-urile spectaculoase si reactia publicului certifica o data in plus ca Altar este una dintre cele mai bune trupe live din tara.


Dupa concert, after-party cu Tremour, cu un set rock si drum&bass!