Concert Costel Busuioc - lansare album Segundo

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
179

Voteaza & Distribuie

Descriere

Costel Busuioc aduce muzica acasa

Acasa la Timisoara, acasa la Tirgu Mures, acasa in Romania. Joi, 30 septembrie, de la ora 19, pe scena Salii Capitol din Timisoara, tenorul roman Costel Busuioc si Filarmonica Banatul sustin concertul extraordinar de lansare a noului album al artistului, sugestiv intitulat Segundo.

Incununat la Madrid cu trofeul Hijos de Babel si considerat marea revelatie a scenei muzicale clasice romanesti in anul 2008, Costel Busuioc revine in stagiunea de toamna 2010 cu albumul si turneul de concerte al deplinei sale confirmari artistice. Albumul Segundo cuprinde 14 piese, care ii poarta pe melomani pe aripile unei muzici in care solistul abordeaza fragmente vivante din muzica traditionala napoletana si din zarzuelele spaniole.

Spectatorii din Timisoara, orasul pe care artistul roman il considera a doua sa casa, vor gusta piesele de pe acest album, alaturi de alaturi de alte piese clasice din repertoriul international al muzicii de opera.

Concertul timisorean se doreste a fi cu adevarat o reprezentatie de gala, alaturi de Costel Busuioc aflandu-se si doi invitati speciali, mezzosoprana Stefania Barz si baritonul Balla Sandor.

La finalul concertului, Costel va acorda autografe si vor exista oportunitati de interviu.