Concert Central Park - tribute Simon & Garfunkel

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
150

Voteaza & Distribuie

Descriere

SAMBATA, 12 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT CENTRAL PARK – SIMON & GARFUNKEL TRIBUTE


Sambata, 12 martie, incepand cu ora 22.30, Hard Rock Cafe va invita la doua ore de folk-rock alaturi de Central Park - formatie tribute Simon & Garfunkel.


Concert Central Park - tribute Simon&Garfunkel


In 1957, Paul Simon si Art Gurfankel au format ceea ce urma sa devina una dintre trupele reprezentative ale genului folk-rock. Duo-ul american a devenit celebru dupa lansarea single-ului "The Sound of Silence" si in urma aportului adus coloanei sonore a filmului "The Graduate" (1967), film care a marcat si afirmarea actoriceasca a lui Dustin Hoffman. Au urmat hit-urile "Bridge over Troubled Water", "I Am a Rock", "Homeward Bound", "A Hazy Shade of Winter", "The Boxer", "Cecilia", dar probabil cel mai cunoscut dintre toate este "Mrs Robinson".


De la destramarea formatiei din 1970, cei doi membri s-au mai reunit in cateva ocazii, cea mai celebra dintre aceste reuniri fiind aceea din 1981 cu prilejul concertului din Central Park, la care au asistat peste 500.000 de oameni. Din acest eveniment s-au inspirat si artistii pe care ii veti vedea pe scena Hard Rock Cafe sambata seara. Central Park este una dintre cele mai cunoscute trupe tribute din Italia, cu importante aparitii in programele Mediaset si Rai.Biletele, in valoare de 40 RON, se gasesc la Hard Rock Cafe.Eveniment sustinut de Europa FM.