Concert Blackbeers (Irish Celtic Rock & Punk) @ Gyuri\'s Pub

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
118

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concert Blackbeers (Irish Celtic Rock & Punk)!


Gyuri’s Pub - Bucuresti – vineri, 3 iunie, ora 9 p.m.


Muzica de calitate, buna dispozitie, bere neagra, kilt…intr-un cuvant spirit irlandez. Este ceea ce trupa Blackbeers (irish/celtic rock & punk) va semana in randurile publicului poftit sa ia parte la o seara de neuitat vineri, 3 iunie, orele 21 in Gyuri’s Pub din Bucuresti. Nu ezitati sa va inarmati cu multa voie buna si daca aveti elemente de costum sau recuzita in ton cu aceasta tema, indrazniti sa le purtati si cu aceasta ocazie.


Concert Blackbeers (Irish Celtic Rock & Punk) @ Gyuri\'s Pub


Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), si-a inceput activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Din anul 2005 abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani, timp in care si-a mutat resedinta in Bucuresti, trupa reapare pe scena in 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de celtic/irish rock si influente punk.


Cantece precum Drunken Sailor, Whiskey In The Jar, Charlie Is My Darling, In Heaven There Is No Beer si multe altele cu talc irlandez, nu vor lipsi din playlistul trupei.


And…because "A drink precedes a story" cum spune un cunoscut proverb irlandez, haideti sa savuram impreuna niste "Beri Negre" si sa lasam povestile lor sa curga pe ritmuri celtice.


Slainte!


Info:


Concert Blackbeers, Irish/Celtic Rock & PunkVineri – 3 iunie, orele 21

Gyuri’s Pub - Bucuresti

Str. Strada Anastasie Panu 24

Tel. 0730 603 255

Intrare: 15 Ron