Concert Antract - 25 de ani de activitate @ The Silver Church Club

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
178

Voteaza & Distribuie

Descriere

Antract prezinta cei 25 de ani de activitate intr-un concert la The Silver Church Club din Bucuresti


In data de 8 aprilie 2010 va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti un concert cu totul special, in care formatia ANTRACT va face o incursiune prin cei 25 de ani de activitate si isi va incanta fanii cu cele mai reprezentative piese din repertoriu.


Cu aceasta ocazie, trupa va prezenta si albumului ce marcheaza cei 25 de ani de activitate, intitulat sugestiv ?Live 25?.Bobita, liderul formatiei Antract, a declarat:


"Asteptam cu nerabdare intalnirea cu fanii ANTRACT din Bucuresti, mai ales pentru faptul ca vom prezenta si albumul aniversar ! Celor ce vor fi prezenti in Clubul Silver Church din Bucuresti le promitem un concert electro acustic de exceptie, un concertcare s-a bucurat de un mare succes in primele doua orase din turneul noastru depromovare. Nu vor lipsi piesele foarte cunoscute care vor fi cantate in varianta electrica".Biletul de intrare este de 15 lei.


Pentru fanii formatiei care achizitioneaza la intrare CD-ul ?Live 25? (pret 20 lei) biletul de intrare la concert va fi unul simbolic: 5 lei.


Antract prezinta cei 25 de ani de activitate"Live 25"

1. Prietene

2. M-am obisnuit

3. Inima mea

4. Esti frumoasa

5. Cine esti tu?

6. Doar pentru ea

7. Te-am iubit

8. Blestem

9. Soacra-mea

10. Romane

11. Stiu

12. Inger

13. Taci mai femeie

14. Carciumareasa


Concert Antract la Silver ChurchMaterialul poate fi comandat si la adresa sales@promusicprod.ro la pretul de doar 20 lei + taxele postale.Componenta Antract:


Paur - voce

Bobita Catusanu - bas lider

Ilie Manole Vlad - chitara

Cosmin Cadar - tobe

Cristian Iordan - chitara

Iulian Andrei - clape