Concert aniversar - 25 de ani - in Pestera Romanesti - 2009

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 6 luni
Vizualizari
292

Voteaza & Distribuie

Descriere

Anul acesta se implinesc 25 de ani de la primul concert care a avut loc in Pestera Romanesti in anul 1984. Cu aceasta ocazie, duminica, 4 octombrie 2009, cu incepere de la ora 14:00, Pestera Romanesti va gazdui un concert aniversar.

Vor concerta Orchestra simfonica si corul "Ion Romanu" ale filarmonicii "Banatul" din Timisoara impreuna cu solista Alexandra GUTU, condusi de dirijorii: Remus GEORGESCU, Gheorghe COSTIN, Radu POPA, Iosif TODEA si Roberto DE MAIO (Italia).


In program se vor regasi lucrari din creatia compozitorilor: Ludwig van Beethoven, Jozef Hajdn, Edvard Grieg, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Wolfgang Amadeus Mozart si George Enescu.


Intrarea este LIBERA.


Accesul se poate face cu trenul pana in gara Faget sau Margina si cu autobuze pana la Cosava. Cu masina se poate merge pe drumul dintre Deva si Lugoj - DN 68A pana in localitatea Cosava, din Cosava urmandu-se soseaua spre Valea lui Liman pana in satul Romanesti. De aici se urmeaza traseul marcat - cruce galbena - ce paraseste satul in dreputul cimitirului si duce pana la pestera (1 h mers pe jos).